NOVA-6700XT vs Rraenee-6700XT vs MANTIS-6700XT

Hocam anakart stoğu gelmis mantis sistem icin ama fiyatıda 400 lira artmis anakarti b550 yapip kasayı corsair yapınca mantis 400 tl daha uyguna geliyo sizce hangisi daha mantikli olur bu durumda . Siparisi bugun verdim zaten iptal edil mantisi alirim belki
Mantis olanı alirdim gibime geliyor, rraeneede tek fark diğerlerine göre işlemci,kasa,psu 17 bin.15 verip , mantisteki anakarti yükseltip alırdım.

Hocam rraenee en iyisi kasa ve psusu ASUS TUF kaliteli ve pahalı işlemcisi de daha iyi.Fakat mantis daha mantıklı bence o fiyatta.

Hocam anakart stoğu gelmis mantis sistem icin ama fiyatıda 400 lira artmis anakarti b550 yapip kasayı corsair yapınca mantis 400 tl daha uyguna geliyo sizce hangisi daha mantikli olur bu durumda . Siparisi bugun verdim zaten iptal edil mantisi alirim belki
Rraeneedeki kasa ve psu daha iyi.

Rraeneeedeki 12400F, Mantisdeki 5600 hemen hemen aynı. Çok az fark ettirir. 12400F iyidir. Rraeneedeki anakartta, 1 tane M2 ssd yuvası var. 4 tane sata girişi var. 4 tane hdd veya sata ssd takabilirsiniz.
İslemcileri arasında fazla fark varmı ben pek anlamıyorumda

Bide b550 anakartta 2 ssd yeri var bu cok fark yaratırmi .500 gb ssd 1 tb hdd almayı dusunuyorum

Rraenee kalsın o zaman. dediginiz gibi daha kaliteli . Yardimlarınız icin tessekkur ederim . Çok sağolun
Rraeneeedeki 12400F, Mantisdeki 5600 hemen hemen aynı. Çok az fark ettirir. 12400F iyidir. Rraeneedeki anakartta, 1 tane M2 ssd yuvası var. 4 tane sata girişi var. 4 tane hdd veya sata ssd takabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı