- Makaleler
- 1
Göreli o kadar uzun süre olmadı fakat gayet kullanışlı bir programa benziyor. Herhangi bir antivirüsten farklı olarak, daha çok anti-exploit gibi çalıştığı için sistem üzerindeki etkisi neredeyse yok gibi bir şey. Arkaplanda çalışan çoğu uygulamadan kaçındığım, 8 Senelik dizüstümde bile kullanmaya karar verdim geçen hafta.
Performansa etkisi sebebiyle antivirüs kullanmayan, gereksiz gören bazı kişiler için gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum.
malwaretips.com
Performansa etkisi sebebiyle antivirüs kullanmayan, gereksiz gören bazı kişiler için gayet kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Prevent Malware & Ransomware Infections on Windows PC | OSArmor
OSArmor is a Windows application that focuses on preventing malware and ransomware infections by blocking malware delivery methods and suspicious processes behaviors.
www.novirusthanks.org
Update - NoVirusThanks OSArmor
Monitor and block suspicious processes behaviors to prevent infections by malware, ransomware, and other threats. This security application analyzes parent processes and prevents, for example, MS Word from running cmd.exe or powershell.exe, it prevents ransomware from deleting shadow copies of...
malwaretips.com