Avast hakkında ne düşünüyorsunuz?

Peki avast! Free kullananlar sizce avast! Free vasat mı yoksa iyi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    147
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Arda KC Biraz uzun sürdü kusura bakmayın.

Adsız.png
1.png
2.png
4.png

Zoom yaparsanız daha iyi olur.
3.png

Bazı konularda Avast önerenleri gördüm de. Avast! Free antivirus kullananlar bu konuya Avast! Free antivirus ile alakalı düşüncelerini yazabilir mi? Çünkü Avast!'ı savunanların Avast! Free antivirus kullanmadığına eminim. Çünkü Avast! Free antivirus virüs yokken PC'niz tehlikede, Avast Premium'u satın alın diyen, ama gerçekten virüs bulaşınca hiçbir şey yapamayan bir av. Yani vasat bir av. Ben de Avast! Free kullanıyorum ve düşüncelerim bu.

Çok iğrenç. HDD, SSD yavaşlatıyor.

@300319 hocam gelin yanlış gösteriyormuş.

Eray Türkay hocan benimle aşık atamaz. O daha .net'in ne olduğunu bilmiyorken ben .net kodluyordum. Gitsin kumda kale yapsın o. :D
Milleti bir de kandırması yok mu? C++'dan yaptım hem .net'ten yaptım. :D
Harbi çok gülünç ya.

Ben bu programa güvenmiyorum, sistem bilgisinden at onları. Daha nasıl yapacağını bilmiyor, modülü adam gibi kullanamamış. C++ .net'ten yaptım diyor bir de.

@Arda KC Bence gayet normal. Baktım, her şeyi olması gerekir gibi gösterdi.
Eray Türkay hocan benimle aşık atamaz. O daha .net'in ne olduğunu bilmiyorken ben .net kodluyordum. Gitsin kumda kale yapsın o. :D
Milleti bir de kandırması yok mu? C++'dan yaptım hem .net'ten yaptım. :D
Harbi çok gülünç ya.

Ben bu programa güvenmiyorum, sistem bilgisinden at onları. Daha nasıl yapacağını bilmiyor, modülü adam gibi kullanamamış. C++ .net'ten yaptım diyor bir de.
Derdiniz nedir? Boş boş tartışıyorsun. Mesele Avast sen nereye çektin anlamıyorum.

@Arda KC Yani böyle madem bilgilisin falan sen yap biz bakalım o zaman. Bu kadar tartıştın, gayet de güzel yapmış hakkını yedirmem ben.

AAA yine başladık ama şimdi yaparsam diyecek ''açık kaynağımdan yaptın''. Neyse açık kaynak değildir bu herhalde yapacağım zaten. :D

Siz tanışıyor musunuz? Benim anlamadığım neden böyle sertsiniz? Bu nasıl bir kin kusmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı