Hocam haftaya işe başlayacağım nasip olursa bu yazın sonunda voge R125 almaya larar verdim başlıca sebeplerinden bahsetmem gerekirse, NS125e göre Voge'da daha fazla özellik bar örneğin çift ABS, sıvı soğutma, mükemmel amortisörler, LED aydınlatmalar, LED gösterge paneli vs. beni cezbetti. Son saydığım LED far ve ekran 2025 NS125DEDe bulunuyor. Ekstra olarak vogeun tasarımı ve performansı ayrıca sesi NS125'ten kat kat güzel olduğunu düşünüyorum. Performans konusuna ayrıyeten dikkat çekmek istiyorum çünkü makine hem hafif hem de 15bg devirleri çok dolu. Parça sıkıntı ve kronikten bahsedersek, kronik olarak ben 2025 model alacağım inşallah 2025'lerde kronik ve parça sorunu bulunmadığını söylediler. Olsa bile eski modellerde 2 kronik var sol arka stop sönmesi ve katalizör, ayrıca bu sorunlarda herkesin yaşadığı sorunlar değil birinde çıkmış birinde çıkmamış. Çıksa bile garantiden kolaylıkla çözülüyormuş. Parça sıkıntısı olarak dediğim gibi 2025'lerde bir sıkıntı yokmuş, ben kendimde ayrıyeten internetteki parça satan sitelere baktım parçaların neredeyse hepsi mevcut olmasa bile Facebook'ta bu motorla ilgili gruplarda satan kişi fazlasıyla var. İkinci el olarak çok hızlı bir piyasası yokmuş sanırım ama elde kalanda bir motor değil. Ben satarken iki kuruş altına satarım bunu da bindiğime sayarım kafasındayım o yüzden benim için büyük bir sorun değil. Servis konusundada şehirimde yaşayan bir voge sahibine sordum kendi servisi dışında bakım için Honda'nın ve KTM'nin serviside bakıyormuş motora bundan dolayı servis konusundada aklımda bir şüphe kalmadı, ama tabii ki Bajaj servis konusunda Voge'dan daha iyi. Son olarak NS125'te kötü bir motor tabii ki değil karar tamamen sana kalıyor, NS125'in hantal kaldığını bilmeni isterim 16 yaşındaysan 2 sene binersin muhtemelen bu motora 125CC'ler zaten belli bir süre sonra sıkan fazlasını istediğin bir CC grubu, şahsen bundan dolayı performanslı devirleri dolu bir motorun daha iyi olacağını düşünüyorum.Uzun süredir araştırıyorum ama yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.