Windows 11 kurmayacağım ama sanırım Windows 10 SL kurarım benim ikinci merak ettiğim şu zaten gündelik işler için Hackintosh kullanacağım oyun vb için Windows tercih edeceğim bundada yüksek ihtimalle WiFi bile kapatırım sormak istediğim Windows defenderi kapatmam tamamen silmem mümkün mü ne kadarlık bir performans kazandırırWindows 10 Home kurman senin için daha elzem kardeşim. Win 11 pro'da gereksiz yazılımlar mevcut dediğimi yap pişman olmayacaksın.
Windows 10da defenderi kapattıktan sonra virüs bulaşırsa bu virüs hackintosha sıçrar mıWindows 10 Home kurman senin için daha elzem kardeşim. Win 11 pro'da gereksiz yazılımlar mevcut dediğimi yap pişman olmayacaksın.
Defender'i Defender Control yazılımı ile kapatabilirsin.Windows 11 kurmayacağım ama sanırım Windows 10 SL kurarım benim ikinci merak ettiğim şu zaten gündelik işler için Hackintosh kullanacağım oyun vb için Windows tercih edeceğim bundada yüksek ihtimalle WiFi bile kapatırım sormak istediğim Windows defenderi kapatmam tamamen silmem mümkün mü ne kadarlık bir performans kazandırır
Windows 10da defenderi kapattıktan sonra virüs bulaşırsa bu virüs hackintosha sıçrar mı
Zaten imaj hazırlayacağım hazır imajın içinde tamamen kapatıyım diyorum tamamenden kasıt dosyalarıda silinsinDefender'i Defender Control yazılımı ile kapatabilirsin.
Ha o konu hakkında bilgim yok.Zaten imaj hazırlayacağım hazır imajın içinde tamamen kapatıyım diyorum tamamenden kasıt dosyalarıda silinsin
NTLite ile Windows apps kısmından Defender'ı kaldırabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.