NTLite ile Windows 10'a simge paketi nasıl entegre edilir?

@OgnitorenKs kafayı yiyeceğim ya uğraşıyorum yarım saatdir iyi olur aslında. Team'dan değil mi?
@OgnitorenKs ustam beni unutma.
Yapamayacak bir şey yok kopyalanacak dosyaları seçip Unlocker ile kopyalayacaksın. Önune pencere açılacak imaj dosyası içinde systemresources klasörünu seçeceksin. İslem bitti.

@OgnitorenKs ustam yapıyorum olmuyor. İmaj dosyasını nasıl seçeceğim resimle göstersen.
@OgnitorenKs olmuyor işte.
@OgnitorenKs oldu ustam çok şükür yapabildim.
Ntlite ile imaj klasörunü açtığında klasör yolu almıyor musun? Klasörün nerede olduğu orada yazıyor işte. Adım adım klasörleri açıp ilerleyecen. Bazı klasörleri göremiyorsan gizli dosyaları göster açın ve öyle deneyin.

@OgnitorenKs tamam usta yapabildim haberin olsun forma ISO'yu nasıl paylaşabilirim benim son kontrullerimi akşam yapabilir misin ustam paylaşmak için.
ISO dosyasını Google Drive'a yükleyin. Kontrol edilecek bir şey yok. Sanal makinada test edin olası sorunlar için konu açıp beni etiketleyin.

@OgnitorenKs tamam usta ISO'yu paylaştıktan yorum yazmaya gerek var mı yardımcı olsan ben pek paylaşmayı bilmiyorum resimli paylaşmak istiyorum ben.
Sistem görüntülerini alıp ekleyebilirsin. Açılmış konulara bakın nasıl yapacağınızı ögrenirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı