Çözüldü NTLite ile Windows dosyaları nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
NTLite'dan Windows 10 dosyalarını değiştirmek istiyorum. Örnek vermek gerekirse C:/Windows/System32 klasöründe bulunan shell32.dll ve imageres.dll ikon dosyalarını değiştirip yerine başka bir ikon dosyaları koymak istiyorum ama bunu ISO dosyasından değiştirmek gerekiyor. Yani sistemi o ISO'dan kurduğum zaman sistemin varsayılan ikonları da değişsin.

Geçenlerde bir arkadaş Windows 10'un eski sürüm ISO'sunu düzenleyip ikonları Windows 11 ikonları ile değiştirmişti. Ben de öyle bir şey yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

@OgnitorenKs

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam rehberi uyguladım. Olmadı maalesef.
Doğru uyguladıysanız herhangi bir sorun yaşamamanız gerekiyor. İmaj içinde eski olanları silip yerine benim konu içinde verdiğim dosyaları atacaksınız. Unlocker programıyla halledebilirsiniz. Tekrar kontrol edin. Sonuç alamazsanız komut dosyası hazırlayacağım.
Rehberin videolu anlatımı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru uyguladıysanız herhangi bir sorun yaşamamanız gerekiyor. İmaj içinde eski olanları silip yerine benim konu içinde verdiğim dosyaları atacaksınız. Unlocker programıyla halledebilirsiniz. Tekrar kontrol edin. Sonuç alamazsanız komut dosyası hazırlayacağım.
Unlocker yerine TakeOwnership'le işimi hallettim hocam. İlk denememde ISO dosyasını kaydetmeyi unutmuşum. 😀
Şimdi kaydettim sanal makinede kurulumu tamamladım. Herhangi bir sorun yok. Çok teşekkürler.

Unlocker yerine TakeOwnership'le işimi hallettim hocam. İlk denememde ISO dosyasını kaydetmeyi unutmuşum. 😀
Şimdi kaydettim sanal makinede kurulumu tamamladım. Herhangi bir sorun yok. Çok teşekkürler.
Komut dosyasını oluşturup konuya ekledim. Sorununuzun çözülmesine sevindim. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı