Merhaba, yaklaşık bir haftadır ''ntoskrnl.exe" mavi ekran hataları alıyorum. Bir çok yol denedim lakin bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler.
Aldığınız hataları görüyorum rapordan ilk başta dediğim gibi sorunun kaynağı disk ve ekran kartı.
HDMI ile bağlı kartınız değil mi? DP kablonuz varsa monitör destekliyorsa onunla bir bağlamayı deneyin.
Diskinizi de farklı porta takmayı deneyin anakart kitabına göre.
Intel olmasının önemi yok. Bir bakın kontrol edin denemekden bir zarar gelmez. CPU configiration bölümü varsa orada kontrol edin bakın varsa önünde Intel yazmayan şekilde bu iki ayar kapatın öyle deneyin.
Intel olmasının önemi yok. Bir bakın kontrol edin denemekden bir zarar gelmez. CPU configiration bölümü varsa orada kontrol edin bakın varsa önünde Intel yazmayan şekilde bu iki ayar kapatın öyle deneyin.
En başta dediğim gibi diskle ilgili sorun var. Ancak konu yoğunluğundan söylemeyi unutmuşum, 5000 serisi ekran kartlarında sorun var aldığınızdan beri yapıyorsa değiştirin NVIDIA bir kartla.
Boşta duran SATA kabloları bir sorun teşkil etmez bir yere değmiyor ve güç bağlantıları da çıkarılmışsa.
Kullandığın disk şu an hangisi ise onda sorun olabilir.
Aida64 önceden yüklediysen kalıntısı kalmış yüklemediysen farklı tanımlama aracı yüklü onu kaldırın. Bilmiyorsanız imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. Ek olarak defender yerine farklı bir AV kurun.
Söylemeyi yine unuttuğum Win 10 1903 kullandığın gözüküyor. 1909'a güncelleyin.
En başta dediğim gibi diskle ilgili sorun var. Ancak konu yoğunluğundan söylemeyi unutmuşum, 5000 serisi ekran kartlarında sorun var aldığınızdan beri yapıyorsa değiştirin NVIDIA bir kartla.
Boşta duran SATA kabloları bir sorun teşkil etmez bir yere değmiyor ve güç bağlantıları da çıkarılmışsa.
Kullandığın disk şu an hangisi ise onda sorun olabilir.
Aida64 önceden yüklediysen kalıntısı kalmış yüklemediysen farklı tanımlama aracı yüklü onu kaldırın. Bilmiyorsanız imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. Ek olarak defender yerine farklı bir AV kurun.
AIDA64 Yüklemedim hiç bir zaman
Ekran kartını 1.5 senedir kullanıyorum hata 1-2 haftadır var,son 5 gündür yoğun şekilde.
Bilgisayara 2 kere format attım 2 günde defender'dan önce Nod32 kuruluydu en son formattan sonra kurmadım.
1903+1909 iki sürümü'de denedim ikisin'de de hatayı alıyorum.
Denediklerinizi sormuyorum, uygulamanız gerekenleri söylüyorum. Öncekiler bizi ilgilendirmiyor.
Nod32 sağlam bir AV değil. Format sonrası Kaspersky, Bitdefender, DrWeb benzeri sağlam AV'lerden birini kurun.
Aida64 kurmadıysan ne yapacağınızı da belirttim yukarıda.
Denediklerinizi sormuyorum, uygulamanız gerekenleri söylüyorum. Öncekiler bizi ilgilendirmiyor.
Nod32 sağlam bir AV değil. Format sonrası Kaspersky, Bitdefender, DrWeb benzeri sağlam AV'lerden birini kurun.
Aida64 kurmadıysan ne yapacağınızı da belirttim yukarıda.