Nuh Çimento Anadolu Lisesi nasıldır?

crypotx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Nuh Çimento Anadolu lisesi kazandım. Dil bölümü okumak istiyorum. Nuh Çimento nasıl bir lise? Nakil aldırmalı mıyım?

Google'dan baktım sınavsız da girilebiliyormuş sanırsam veyahut sınavdan 88 puan alıp gidenler de olmuş. O 88 puan kısmı tuhaf geldi gerçi çünkü taban puan yok mu ya bu sınavlarda? Neyse o tarz bi okulda dil okumak isteyenler anca boş beleş herifler olur, çok bir şey öğrenebileceğini sanmam. Kendi başına öğrenmelisin dili.

Google'dan baktım sınavsız da girilebiliyormuş sanırsam veyahut sınavdan 88 puan alıp gidenler de olmuş. O 88 puan kısmı tuhaf geldi gerçi çünkü taban puan yok mu ya bu sınavlarda? Neyse o tarz bi okulda dil okumak isteyenler anca boş beleş herifler olur, çok bir şey öğrenebileceğini sanmam. Kendi başına öğrenmelisin dili.
Katılıyorum.

Arkadaşlar, nuh çimento Anadolu lisesi kazandım. Dil bölümü okumak istiyorum. Nuh çimento nasıl bir lise? Nakil aldırmalı mıyım?

Dostum okulun karşısındaki denizcilik okulunda okuyorum bakabilirsin pendik Barbaros hayrettin paşa mtal ben gitmemeni tavsiye ediyorum farklı liselere bakarsan senin için daha iyi olur.
Google'dan baktım sınavsız da girilebiliyormuş sanırsam veyahut sınavdan 88 puan alıp gidenler de olmuş. O 88 puan kısmı tuhaf geldi gerçi çünkü taban puan yok mu ya bu sınavlarda? Neyse o tarz bir okulda dil okumak isteyenler anca boş beleş herifler olur, çok bir şey öğrenebileceğini sanmam. Kendi başına öğrenmelisin dili.

Okul pek iyi bir okul değil zaten.

Üzüldüm şimdi :(
Dostum okulun karşısındaki denizcilik okulunda okuyorum bakabilirsin pendik Barbaros hayrettin paşa mtal ben gitmemeni tavsiye ediyorum farklı liselere bakarsan senin için daha iyi olur.

Okul pek iyi bir okul değil zaten.
Bakamıyorum çünkü kayıt alanımda 5 tane Anadolu lisesi var 2 tanesi çok kötü diyorlar Nuh 3.tercihimdi

Üzüldüm şimdi :(

Bakamıyorum çünkü kayıt alanımda 5 tane Anadolu lisesi var 2 tanesi çok kötü diyorlar nuh 3.tercihimdi

Vallahi dostum yapacak bir şeyyin yok kuzenim de dil okuyor o okulda 12. sınıfa geçti dil kitaplarına sırf 500 üstü para verdi bu arada bunu bil okul iyi bir okul değil ama sen okumak istediğin sürece okursun.

Bende o liseyi kazandım, aslında Alparslan Anadoluya gitmek istiyordum ama burası geldi, dönem içinde nakil yapmak istiyorum.Ama aklıma takılan bir soru var.Kayıt otomatik mi yapılıyor yoksa bizim mi gitmemiz gerek ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı