Numaramı yabancılar arayıp ihbar yapıldığını söylüyor

CanalpC

Centipat
Daha fazla  
Bugün ve dun beni bazi insanlar aradi cogunu acmadim. 1I +46 (İsveç) digeri ozel numara digeri de normal vatandaş numarasıydı. Vatandaşın numarasını arayınca biraz konuştum ve bana ihbar yaptığımı söyledi. Bunun gerçek olması ihtimali gayet olası. Ne yapmalıyım? Bu arayan kişinin de polis olduğundan emin değilim. 155'i arayıp ihbar yapıp yapmadığımı kontrol edebiliyor muyum?

Bugün ve dun beni bazi insanlar aradi cogunu acmadim. 1I +46 (İsveç) digeri ozel numara digeri de normal vatandaş numarasıydı. Vatandaşın numarasını arayınca biraz konuştum ve bana ihbar yaptığımı söyledi. Bunun gerçek olması ihtimali gayet olası. Ne yapmalıyım? Bu arayan kişinin de polis olduğundan emin değilim. 155'i arayıp ihbar yapıp yapmadığımı kontrol edebiliyor muyum?

Ergenin teki senle uğraşıyor aldırma +90 olanı da şikayet et

Buna benzer bir durum babaannemin başına geldi. Babaannemi arayıp T.C. kimliğinin 2 tane terörist tarafından ele geçirildiği söylenmiş. Babaannemde küfür edip kapamış. Sonuç hiçbir şey olmadı ama biz yine polise gitmiştik böyle bir şey var mı diye olmadığı söylendi. Sizde bir gidin belli olmaz.

Buna benzer bir durum babaannemin başına geldi. Babaannemi arayıp T.C. Kimliğinin 2 tane terörist tarafından ele geçirildiği söylenmiş. Babaannemde küfür edip kapamış. Sonuç hiçbir şey olmadı ama biz yine polise gitmiştik böyle bir şey var mı diye olmadığı söylendi. Sizde bir gidin belli olmaz.

Yabancı numara seni arayıp neden ihbar yaptığını söylesin Miamix'in dediği gibi ergenin teki uğraşıyor arkadaşla karakola gidip zamanını boşa harcamasına gerek yok.

Yabancı numara seni arayıp neden ihbar yaptığını söylesin Miamix'in dediği gibi ergenin teki uğraşıyor arkadaşla karakola gidip zamanını boşa harcamasına gerek yok.
Adam kendini polis diye tanıttı yanlista olsa bazi polisler olay aninda sahsi numaradan ariyorda tabi muhtemelen issizisn teki benimle ugrasiyo dediginiz gibi

Kanka 112'den aramıyorlar ise sorun yok demektir kimse seni herhangi bir numaradan arayıp ben polisim falan demez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı