Nutuk'a iftira atılıyor

Madem guzeldır madem temız yontemdır. Acıklar mısınız nedenını? Ya da serıat saçma sekılde uygulanıyorsa Türkiye de dogru bır sekılde uygulanacagı ne malum?

Üstte dediğim gibi laiklikte bir ülkede saptırılarak uygulanıyor demek ki laiklikde kötü?

Böyle mantık olmaz.

Bu gibi kurallar önleyici kurallardır. Çünkü çok fazla muhafazakar aile çocuklarına zorla başörtüsü giydiriyor. Siyasi bir sembol haline gelmiş artık. Ben liseye kadar başörtüsü takılmasını (hatta... Neyse o başka konuya.) desteklemiyorum bu yüzden.

Moda ıcın kapanıyorsa sorun yok bu arada. Bazı kızlar İslam dın kuran ıcın degıl de moda ıcın basını ortuyor.

Bu gibi kurallar önleyici kurallardır. Çünkü çok fazla muhafazakar aile çocuklarına zorla başörtüsü giydiriyor. Siyasi bir sembol haline gelmiş artık. Ben liseye kadar başörtüsü takılmasını (hatta... Neyse o başka konuya.) desteklemiyorum bu yüzden.

Peki bana da çocukken kıyafet giydirdiler ben bu durumdan rahatsızım kıyafetide yasaklayın.

Hatta herkes çocukken kendi iradesi dışında kıyafet giymişdir.

Laiklik sözde özgürlükse benim ezanımın diline neden karışıyorsunuz kardeşim :)
Laiklik özgürlük ise ezanın olmaması lazım o hâlde, dinsiz olanlar her gün duymak zorunda değil çünkü. Dil konusu ise madem bunu duymak zorundayız, bilmediğimiz dil değil Türkçe olsun kafasından geliyor.

Umarım şaka filandır, lütfen şaka olsun.

Umarım esprili bir insansınız ama şu an hiç komik değilsiniz.
Üstte dediğim gibi laiklikte bir ülkede saptırılarak uygulanıyor demek ki laiklikde kötü?

Böyle mantık olmaz.

Hangi ülkede ve ne açıdan saptırılarak uygulanıyor? Sabahtan beri bulmaca gibisiniz, ser verip sır vermiyorsunuz.

Bu gibi kurallar önleyici kurallardır. Çünkü çok fazla muhafazakar aile çocuklarına zorla başörtüsü giydiriyor. Siyasi bir sembol haline gelmiş artık. Ben liseye kadar başörtüsü takılmasını (Hatta... Neyse o başka konuya.) desteklemiyorum bu yüzden.
Ben bu kuralın önleyici olmasından ziyade tamamen fon amaçlı yapıldığını düşünüyorum, Keza 90'larda Türkiye'dede yasak olması Avrupa birliğine belki gireriz kapsamında yapıldığını düşünüyorum, tabi sonuda yeni bir muhafazakar hükümete yol açtı. Paranın yaptıramayacağı şey yoktur KKTC bu sebepten dolayı yasağı kaldırıp sonra para akışı kesilmesin diye yasağı geri getirdi.

Seriatin kur'an'da gectigini soyleyen arkadaşlar hangi ayette gectigini ve neden Hz Muhammed'in seriati uygulamadiginin nedenini soylerse sevinirim. Agzi olan konusuyor cunku.

Şeriat demek kuran demekdir şu an "kuranda kuran geçiyor mu" diye bir soru sordunuz...

Peki bana da çocukken kıyafet giydirdiler ben bu durumdan rahatsızım kıyafetide yasaklayın.

Hatta herkes çocukken kendi iradesi dışında kıyafet giymişdir.

Siyasi bir sembol haline gelmiş artık.

Bir insanın sadece kıyafetine bakarak siyasi görüşünü ve inancını anlayabiliyor musunuz? Elbette üstündeki semboller dışında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı