Nvdia GTX 1170 Beklenmeli Mi?

HelloNegibor

Hectopat
Uzun bir eğitim yılının sonunda sınavdan sonra bir PC alıp kendimi ona vermek istiyorum, şu anki fiyatlar belli. Doların bir tek göklere yükselmediği kaldı onu da bir gün bekliyoruz :)
Şaka bir yana bununla birlikte ekran kartı fiyatları da uçmuş durumda. Geçenlerde 3200 TL değerlerinde GTX 1060'lı sistem toplanabilirken şu anda bu tür sistemler 5000 TL'nin altında bulunamıyor. Ben de monitör dahil bilgisayar için 7000 TL ayırabilirim ve 7000 TL gibi bir bütçe ayırınca insan ister istemez GTX 1060 gibi bir karttan fazlasını, daha yüksek FPS'ler veren güçlü bir kartla sistem toplamak istiyor. Yeni ekran kartlarını herkes merakla bekliyor bu kartlar belki fiyatları bir tık daha düşürebilir ama ne zaman çıkacağı belli değil ve bu yazı yeni kart bekleyerek geçirmek istemiyorum.
Peki sizce bu ekran kartları ne zaman çıkar ve Türkiye'ye ne zaman gelir, beklenmeli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki beklenmeli 1070den pahalı olsa bile az bir farkla 1080ti gücünde bir kart almış olacaksınız. 1080ti dan ne kadar ucuz olursa o kadar iyi diye düşünülmeli bence.

3500 TL bile satılsa beklemek için yeterli bir sebep olmaz mı? Gtx 1080Ti alacak olsan şuan 5000 TL. Benim bilgisayarımda şuan ekran kartı bile yok param hazır yeni seriyi bekliyorum. 2-3 ay kalmış yeni seri çıkmadan eski seri kart almak pek mantıklı gelmiyor bana açıkcası. İşlemcinin GPU suyla idare edilmeli bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı