Nvi ehliyet randevusu bulamamak

BerkCL

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
404
Çözümler
2
Bağcılar ilçe nüfus müdürlüğünde ehliyet için 1 aydır randevu bulmaya çalışıyorum fakat ne bağcılarda ne de çevresinde hiçbir randevu yok. Bu nasıl bir iştir sayfayı yeniliyorum 5 saniye randevu gözüküyor, saniyesinde doluyor. Yok mu bunun bir çözümü? Yani illaki 20 km ötedeki ilçe nüfus müdürlüğüne mi gidelim, siz de böyle bir sıkıntı yaşıyor musunuz?
 
Benim kardeşim ehliyetini alabilmek için 65 km uzaklıktaki ilçeye gitti. Hiç sıra beklemeden aldı geldi.

Bu aralar kurslara zam gelecek korkusu ile ehliyete almak isteyen sayısı artmış duyduğum kadarıyla o yüzden yoğunluk olabilir.
 
Ben kimlik yenilemeye bile 12 aydır randevu alamıyorum. Sanki günde 10 kişiyi alıyorlar da milyon nüfus bitmiyor gibi. Sonra polis çevirmesinde neden 18 yıllık kimlik kullanıyorsun diye soruyorlar :D
 
E-devlet açık sürekli yenileme yapacaksınız. Bir yerde buldunuz buldunuz hop kapın. Uzak yakın aramayın. Kapanın elinde kalıyor. Bu yıl sonu yenileme son. Yıl sonlarına doğru daha da yığılma olur.
 
e-Devlet açık sürekli yenileme yapacaksınız. Bir yerde buldunuz buldunuz hop kapın. Uzak yakın aramayın. Kapanın elinde kalıyor. Bu yıl sonu yenileme son. Yıl sonlarına doğru daha da yığılma olur.

Sırf randevulara bakma ve sayfayı yenileme hızım artsın diye uygulamasını bile indirdim. İnşallah yakın zamanda bulabilirim.
 

Geri
Yukarı