NVIDIA, sitesinde verdiği habere göre 108 adet GTX 1080 Ti hediye ediyor. Burda önemli olan şey NVIDIA ekran kartına sahip olmanız gerekmekte. Aksi taktirde katılamıyorsunuz. Sayfa Linki: GeForce Giveaways for GFE 3.0 Members | GeForce
Haklısınız, benim merak ettiğim, diyelim ki size yada herhangi bir kişiye çıktı, Türkiye'ye gönderim mi olacak yoksa buradaki bir yerden mi alınacak?Cömert Nvidia.Milyonlarca Nvidia kullanıcısından nerede bize çıkacak.
Samanlıkta iğne aramak.
Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız.Bana çıksa direk satarım kartı.Param olsa bile almam ya o fiyata orta seviye sistem toplanıyor.
Hadi kazandık kim alacak bu kartı?Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız.![]()
Hiç bilgim yok valla.Haklısınız, benim merak ettiğim, diyelim ki size yada herhangi bir kişiye çıktı, Türkiye'ye gönderim mi olacak yoksa buradaki bir yerden mi alınacak?![]()
Kazandıktan sonra diğer masrafları biz üstlenelim eğer öyle bir durum olursa yine çok pahalıya gelmez diye düşünüyorumHadi kazandık kim alacak bu kartı?Bence kazanmak hata olur.
![]()
![]()
Hocam kazandık da satması kaldı.Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız.![]()
TeşekkürlerHiç bilgim yok valla.
Kazanırsanız cidden satması zor.Hocam kazandık da satması kaldı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.