4 Mart 2017 Mesaj: 55 NVIDIA, sitesinde verdiği habere göre 108 adet GTX 1080 Ti hediye ediyor. Burda önemli olan şey NVIDIA ekran kartına sahip olmanız gerekmekte. Aksi taktirde katılamıyorsunuz. Sayfa Linki: GeForce Giveaways for GFE 3.0 Members | GeForce Genişletmek için tıkla...
NVIDIA, sitesinde verdiği habere göre 108 adet GTX 1080 Ti hediye ediyor. Burda önemli olan şey NVIDIA ekran kartına sahip olmanız gerekmekte. Aksi taktirde katılamıyorsunuz. Sayfa Linki: GeForce Giveaways for GFE 3.0 Members | GeForce
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 4 Mart 2017 #11 Eski yeni tüm dünya genelinde 500000 nvidia kart kullanıcısından sadece 50000 kişi bu ödüle iştirak etse bile kazanma ihtimali çok az.
Eski yeni tüm dünya genelinde 500000 nvidia kart kullanıcısından sadece 50000 kişi bu ödüle iştirak etse bile kazanma ihtimali çok az.
mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #12 Jira dedi: Cömert Nvidia. Milyonlarca Nvidia kullanıcısından nerede bize çıkacak. Samanlıkta iğne aramak. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, benim merak ettiğim, diyelim ki size yada herhangi bir kişiye çıktı, Türkiye'ye gönderim mi olacak yoksa buradaki bir yerden mi alınacak?
Jira dedi: Cömert Nvidia. Milyonlarca Nvidia kullanıcısından nerede bize çıkacak. Samanlıkta iğne aramak. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, benim merak ettiğim, diyelim ki size yada herhangi bir kişiye çıktı, Türkiye'ye gönderim mi olacak yoksa buradaki bir yerden mi alınacak?
vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #13 Silinen üye dedi: Bana çıksa direk satarım kartı. Param olsa bile almam ya o fiyata orta seviye sistem toplanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız.
Silinen üye dedi: Bana çıksa direk satarım kartı. Param olsa bile almam ya o fiyata orta seviye sistem toplanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız.
E Eden Dust Ziyaretçi 4 Mart 2017 #14 vSherton dedi: Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Hadi kazandık kim alacak bu kartı? Bence kazanmak hata olur.
vSherton dedi: Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Hadi kazandık kim alacak bu kartı? Bence kazanmak hata olur.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Mart 2017 #15 mu1453 dedi: Haklısınız, benim merak ettiğim, diyelim ki size yada herhangi bir kişiye çıktı, Türkiye'ye gönderim mi olacak yoksa buradaki bir yerden mi alınacak? Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok valla.
mu1453 dedi: Haklısınız, benim merak ettiğim, diyelim ki size yada herhangi bir kişiye çıktı, Türkiye'ye gönderim mi olacak yoksa buradaki bir yerden mi alınacak? Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok valla.
mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #16 Silinen üye dedi: Hadi kazandık kim alacak bu kartı? Bence kazanmak hata olur. Genişletmek için tıkla... Kazandıktan sonra diğer masrafları biz üstlenelim eğer öyle bir durum olursa yine çok pahalıya gelmez diye düşünüyorum
Silinen üye dedi: Hadi kazandık kim alacak bu kartı? Bence kazanmak hata olur. Genişletmek için tıkla... Kazandıktan sonra diğer masrafları biz üstlenelim eğer öyle bir durum olursa yine çok pahalıya gelmez diye düşünüyorum
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 4 Mart 2017 #17 vSherton dedi: Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam kazandık da satması kaldı.
vSherton dedi: Hocam 1080Ti yle beraber kendi sisteminizi de satabilirseniz (tabi çıkarsa) gayet güzel sistem toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam kazandık da satması kaldı.
mu1453 Megapat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 436 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #18 Jira dedi: Hiç bilgim yok valla. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
E Eden Dust Ziyaretçi 4 Mart 2017 #19 Bir de bunlar referans tasarım hediye ediyorlardır. Artık vitrine koyup izleriz canımız sıkılırsa.
vSherton Kilopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #20 Jira dedi: Hocam kazandık da satması kaldı. Genişletmek için tıkla... Kazanırsanız cidden satması zor.
Jira dedi: Hocam kazandık da satması kaldı. Genişletmek için tıkla... Kazanırsanız cidden satması zor.