NVIDIA 4070 Ti vs ASUS RX 7900XTX

Bütçe
90000

Haznevi

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir konuda kafam çok karıştı sizden tavsiye istiyorum.

NVIDIA 4070 Ti super Intel 9 14700KF.
————————————
ASUS RX 7900XTX AMD Ryzen 9 7950X.

Bu sistem ikisi aynı fiyat ama hangisini tercih edeceğim bilmiyorum. FPS değerleri daha yüksek ASUS aralarında 35 FPS var ama genel ASUS tercih edilmiyor bir ürün ve içim de çok güvenilmiyor. Siz ama buradan olsaydınız hangisi seçerdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS neden genel olarak tercih edilmiyor hocam? Ekran kartları vesaire gayet kaliteli ve soğutması iyidir. Nvidia tarafında DLSS ve RTX gibi artılar var, AMD ne kadar bunlara rakip çıkarsa da hala Nvidia seviyesinde değil, ayrıca bazı uygulamalarda Nvidianın desteği var, çıktı alırken daha iyi çıktı alıyorsunuz diye hatırlıyorum yanlış bilgi vermeyeyim. İki sistemin de beklediğiniz performansı vereceğini düşünüyorum, sadece oyun için mi kullanılacak?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bir konuda kafam çok karıştı sizden tavsiye istiyorum.

NVIDIA 4070 Ti super Intel 9 14700KF.
————————————
ASUS RX 7900XTX AMD Ryzen 9 7950X.

Bu sistem ikisi aynı fiyat ama hangisini tercih edeceğim bilmiyorum. FPS değerleri daha yüksek ASUS aralarında 35 FPS var ama genel ASUS tercih edilmiyor bir ürün ve içim de çok güvenilmiyor. Siz ama buradan olsaydınız hangisi seçerdiniz?
En iyi ekran kartını Asus üretiyot, tartışmasız. Intel i9 14700KF diye bir işlemci yok İ9 14900Kf ve i7 14700Kf var. Ben işlemci farkından dolayı 4070 ti süper olan sistemi alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı