Mert Arabacı
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Finans
Dün akşama kadar 419.35 sürümünü kullanıyordum ve memnundum problem yoktu. Windows'a geçenlerde bir güncelleme geldi ve BF5 için bir FPS düşüklüğü yaşadım ama gereksiz şekilde. Normalde High ayarlarda 70-80-90 FPS yer yer alıyorken dün akşam oynayacağım sırada harita fark etmeksizin 40-45 FPS arası değerler aldım. Yeni gelen NVIDIA güncellemelerinde DLSS geldiği için herhalde kartın performansı düşürüldü kurayım dedim. Kurdum ve değişen olmadı, DX12 açık, DLSS açık, FPS düşüyor 35-40 aralarına fakat DLSS kapatıp High ayarlar ve DX12 açıkken 40-45 arası seyrediyor. Asıl problem ise kart ısınmıyor, kart soğuk hava üflüyor.
Bir diğer oyun Rainbow Six Siege ise, Ultra ayarlarda güncelleme öncesi 120-150 FPS arası alıyordum. Bu yaptığım 425.31 güncellemesi sonrası 90-110 FPS aralığına geriledi. Sizde böyle bir problem var mı arkadaşlar?
Bir diğer oyun Rainbow Six Siege ise, Ultra ayarlarda güncelleme öncesi 120-150 FPS arası alıyordum. Bu yaptığım 425.31 güncellemesi sonrası 90-110 FPS aralığına geriledi. Sizde böyle bir problem var mı arkadaşlar?
Son düzenleyen: Moderatör: