Nvidia 425.31 Sürücüsü Düşük Performans Problemi

Mert Arabacı

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Finans
Dün akşama kadar 419.35 sürümünü kullanıyordum ve memnundum problem yoktu. Windows'a geçenlerde bir güncelleme geldi ve BF5 için bir FPS düşüklüğü yaşadım ama gereksiz şekilde. Normalde High ayarlarda 70-80-90 FPS yer yer alıyorken dün akşam oynayacağım sırada harita fark etmeksizin 40-45 FPS arası değerler aldım. Yeni gelen NVIDIA güncellemelerinde DLSS geldiği için herhalde kartın performansı düşürüldü kurayım dedim. Kurdum ve değişen olmadı, DX12 açık, DLSS açık, FPS düşüyor 35-40 aralarına fakat DLSS kapatıp High ayarlar ve DX12 açıkken 40-45 arası seyrediyor. Asıl problem ise kart ısınmıyor, kart soğuk hava üflüyor.
Bir diğer oyun Rainbow Six Siege ise, Ultra ayarlarda güncelleme öncesi 120-150 FPS arası alıyordum. Bu yaptığım 425.31 güncellemesi sonrası 90-110 FPS aralığına geriledi. Sizde böyle bir problem var mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şimdi güncelledim.FPS düşmesi yaşadım.Ultra ayarlarda 120 FPS alırken güncellemeden sonra 90 FPS alıyorum.
3D monitörümü 3D kullanıyordum şimdi 3D yi açma kısmı yok Nvidia Denetim Masasında.
Driveri kaldırıp eski indirmiş olduğum sürümü kuracağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı