NVIDIA 436.02 driver ile Apex'te %30 FPS atışı

NVIDIA'nın birçok insana göre sorunlu olan ve çok kısa ömürlü driverı (2 hafta sonra 436.15 çıktı) ile Apex'te %30 FPS artışı olması ilginç. Bazı oyunlarda ise ufak FPS düşüşleri var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia'nın çok eski bir sürümü ile son sürümü arasındaki performans farkını test edersen, uçurumlar kadar fark görürsün. Donanım kadar, yazılım desteği de önemlidir. Yazılım desteği olmadan hiçbir aygıt çalışmaz.

Önceki konuda daha demiştim şimdi de diyorum; Güncel olan 4 5 oyun için günceleme veriliyor. Ana sayfasında bu oyunlar için optimize diye belirtiyor. O 4 5 oyun haricinde diğer bütün oyunlarda %3 %5 performans düşüşü oluyor. Özellikle 436.02 için diyorum. Her güncellemede bir düşüş olmayabilir.

Şimdi başlık ile video'da yer alan sürümlere anlam veremedim. 399.24 ile 436.02 karşılaştırılması yapılmış. Yani evet herkes 436.02 için sorunlu diyor ama karşılaştırdığınız sürüm 399.24 eski bir driver, haliyle FPS artışının olması normal. 436.15 nerede ? @dogant

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı