NVIDIA 536.99 driver sizde de sorun yaratıyor mu?

Makaleler
12
Merhaba, son NVIDIA ekran kartı driver güncellemesinde (536.99) sizde de sorun oldu mu? Bende oyun oynarken zamanı belli değil bazen yarım saat veya 2 saat sonra bazen de oyunu açtığım anda bazı oyunlar çöküyor. CS:GO'da FPS düşüklüğü, Forza Horizon 4, 7 Days to Die ve Minecraft gibi oyunlarda durup dururken oyundan atma sorunu. Sizde de var mı?
ayrıca driver önerir misiniz?

Merhaba, son NVIDIA ekran kartı driver güncellemesinde (536.99) sizde de sorun oldu mu? Bende oyun oynarken zamanı belli değil bazen yarım saat veya 2 saat sonra bazen de oyunu açtığım anda bazı oyunlar çöküyor. CS:GO'da FPS düşüklüğü, Forza Horizon 4, 7 Days to Die ve Minecraft gibi oyunlarda durup dururken oyundan atma sorunu. Sizde de var mı?
ayrıca driver önerir misiniz?

Hayır yok her şey drivere bağlanmayın lütfen ekran kartı sıcaklığı işlemci sıcaklığı RAM kullanımı yetiyor mu?

Hayır yok her şey drivere bağlanmayın lütfen ekran kartı sıcaklığı işlemci sıcaklığı RAM kullanımı yetiyor mu?
Ekran kartı sıcaklıklığı 80'in altında kalsa bile oyundan atma sorunu yaşıyorum. İşlemci sıcaklığı gayet yeterli. Ram olarak 16 GB Ram var zaten.

Neye bağlayalım? Tüm değerlerim aynıyken en son sürüme geçince ciddi şekilde düştü. Bende de sorun yaratıyordu. 536.23’e geçtim geri. Gençleştim resmen.
Hocam hangi sürüme geçmemi önerirsiniz en stabil hangisi?

Windows Update yaptığınız mi 1-2 hafta önce yeni Windows 10 güncellemesi geldi.
Onunla alakası yok hocam ne alaka. Bende PC hep güncel zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı