NVIDIA 930MX Sistem Black Desert FPS Drop Sorunu

AkageRew

Decapat
Öncelikle selamlar kısaca özetlemek isterim. 2hafta önce başlayan bir FPS düşmesi sorunum var başta İzmir sıcakları yüzünden oldugunu düşünmüştüm ardından ise laptopumun sarj aleti sorunundan. Lakin sarj aleti tamir olup üstüne bilgisayar daha ısınmadan bu problemi yaşamaya devam edince. Bilgisayarıma format attım tüm Driver'larımı güncelledim. NVIDIA 930MX - 12 GB RAM, 64 Bit bir laptopa sahibim, Black Desert yetkililerine ulaştım lakin bir çözüm bulamadılar yardımcı olabilecek güzel bir abim kardeşim varsa çok mutlu olurum.
Çok kısa olmamış ama :D cevaplarınızı bekliyor olacağım.

Öncelikle selamlar kısaca özetlemek isterim. 2hafta önce başlayan bir FPS düşmesi sorunum var başta İzmir sıcakları yüzünden oldugunu düşünmüştüm ardından ise laptopumun sarj aleti sorunundan. Lakin sarj aleti tamir olup üstüne bilgisayar daha ısınmadan bu problemi yaşamaya devam edince. Bilgisayarıma format attım tüm Driver'larımı güncelledim. NVIDIA 930MX - 12 GB RAM, 64 Bit bir laptopa sahibim, Black Desert yetkililerine ulaştım lakin bir çözüm bulamadılar yardımcı olabilecek güzel bir abim kardeşim varsa çok mutlu olurum.
Çok kısa olmamış ama :D cevaplarınızı bekliyor olacağım.
Oyun o yönden genel olarak sıkıntılı size özel bir şey değil büyük ihtimal. Özellikle skill efektleri açıksa skill attığımda 60 stabil FPS'ten bi anda 25 FPS'lere düşebiliyor.

Yorum için teşekkürler. Forumda da gördüm benim gibi aynı tarihlerde bu sorunu yaşayanları ama onların çözdüğü ve buldukları çözüm yolları bende işe yaramıyor ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı