NVIDIA, AMD ve Intel’i Sürücüler Üzerinden Vurdu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ekran kartı

NVIDIA’nın kıdemli ürün müdürü Sean Pelletier, Twitter’da yaptığı paylaşımla birlikte AMD ve Intel’i hedef alırken, şirketin sürücü geliştirme ekibinin rakipleriyle karşılaştırıldığında ne kadar yetenekli olduğunu gösteren bir tablo yayınladı. Tablo, NVIDIA’nın son iki yılda kaç tane tam sertifikalı, beta olmayan sürücü güncellemesi yayınladığını gösteriyor. Paylaşımda Intel ve AMD’nin GPU’ları için yeterli sayıda güncelleme yapılmaması eleştirilmiş. […]

Devamı: NVIDIA, AMD ve Intel’i Sürücüler Üzerinden Vurdu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu bildiğimiz bir şey zaten NVIDIA ısıtıp tekrar önümüze koymuş. Intel'i bilmem ama güncelleme yaptıktan sonra AMD sürücülerle sorun yaşayan çok kişi görüyoruz. İnsanlar her güncellemeden sonra ne olur ne olmaz diyerek sürücüyü DDU ile tamamen silip tekrar yüklemek zorunda olmamalı.

Son düzenleme:
Sürekli bilgisayar başında olup sürücü kaynaklı sorunları çözmek sıkıntı değilse AMD seçilebilir. Ama şahsen akşamları stress atmak için oyun oynalınan sistemde sürücü hatası almak daha çok stress eder adamı. Umarım yeni RX7000 serisinde sürücüleri hazırlayan ekibi değiştirirler.

Sürücü konusunda asla ama asla yarışamazlar. 4 yıla yakın 1660ti kullanıyorum sayısız sürücü geldi hiçbirinde hata ile karşılaşmadım. Her şey F/P değil. Fiyat rekabetinde daha ucuz olabilir ama sürücü ile uğraşmak zorunda değil insanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü konusunda asla ama asla yarışamazlar. 4 yıla yakın 1660ti kullanıyorum sayısız sürücü geldi hiçbirinde hata ile karşılaşmadım. Her şey F/P değil. Fiyat rekabetinde daha ucuz olabilir ama sürücü ile uğraşmak zorunda değil insanlar.
Yarışırlar hatta one bile geçerler. NVIDIA, AMD veya Intel'in yapamayacagi hiç bir şey yapmadı. Aksine o ovundukleri RT gibi teknolojiler bile aslen onlara ait değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı