Nvidia Ampere 12 Nisan'da Gelebilir

MSI2080TI.png

GTX 2070 ve 2080 modellerinin 12 Nisan'da çıkacağı dedikoduları dolaşıyor. Henüz net bir bilgi yok. Volta HBM2 teknolojisi üzerine tasarlanıyordu. Bu AMD'de olduğu gibi sanıyorum Nvidia tarafında da bazı gecikmelere ve karar değişikliklerine yol açmışa benziyor.

GTX 2070 ve 2080'nin GDDR6 olacağı söyleniyor. Volta mimarisinde olan "tensor core" teknolojisi çok pahalı ve oyuncuların asla kullanamayacağından dolayı, Nvidia Ampere'ye yeşik ışık yakmış görünüyor.

3.jpg

Daha erken gelir umarım. Madenciler yedi bitirdi piyasayı.
Kaynak
(2080Ti resmini PS ile yaptım henüz öyle bir ürün görülmedi)

Evet ben bhphoto'dan kamera getirtmiştim onun servislik durumu olunca hollandaya göndermem istendi öyle durum olunca aklında bulunsun gümrüğe haber vermen gerekiyor yoksa dönüşte ürünü alabilmen için dehşet bir vergi alıyorlar.
Kayıtlı ürün çıkıp geri gelecek onlarda farkındadır ama geçirmek için böyle yapıyorlardır, nereye haber verdin?

Kayıtlı ürün çıkıp geri gelecek onlarda farkındadır ama geçirmek için böyle yapıyorlardır, nereye haber verdin?
Ben vermedim haber felan konuda bilgim yoktu gümrükte kaldı benim sabiha gökçenin yanındaki gümrükten alana kadar canım çıktı Goproya dedim böyle böyle servise gönderiyoruz iyi hoş ürünü değiştirdiniz yedek pil hediye ettiniz ama ben ürünü alamıyorum dedim bana geri döndüler yarın evinize gelecek ürün dedi ups kargo ile geldi ödediler mi naptılar bilmiyorum gümrükle konuşmak gerekiyor dediler bana sadece gümrükteki personel nasıl işliyor fikrim yok.
Gopro'ya bravo ama e mail yazdım ertesi gün şunları deneyin vesayre cihazın sorununu videoya çekip atın dedi attım sonra hollandaya göndermem için bir adres ve barkod kodu verdiler o gün içerisinde verdim yani 2.gün 2 gün sonra ürün servisimize ulaşmıştır.Diye e posta geldi 5.gün ürünü kargoladılar pazartesi başlayan sorunum haftaya pazartesi ülkeme geri dönmesiyle çözülmiştü sadece ekstra bir gün gümrük sıkıntı yaptı Türkiyede değil 1 haftada herhangi bir ürünün servisten gelmesi 20 iş günü geçiyor THH başvurcam diyon adamın umrumda değil.Yanında yedek pil hediye etmeleri de çok hoş bir davranış.

Ben vermedim haber felan konuda bilgim yoktu gümrükte kaldı benim sabiha gökçenin yanındaki gümrükten alana kadar canım çıktı Goproya dedim böyle böyle servise gönderiyoruz iyi hoş ürünü değiştirdiniz yedek pil hediye ettiniz ama ben ürünü alamıyorum dedim bana geri döndüler yarın evinize gelecek ürün dedi ups kargo ile geldi ödediler mi naptılar bilmiyorum gümrükle konuşmak gerekiyor dediler bana sadece gümrükteki personel nasıl işliyor fikrim yok.
Gopro'ya bravo ama e mail yazdım ertesi gün şunları deneyin vesayre cihazın sorununu videoya çekip atın dedi attım sonra hollandaya göndermem için bir adres ve barkod kodu verdiler o gün içerisinde verdim yani 2.gün 2 gün sonra ürün servisimize ulaşmıştır.Diye e posta geldi 5.gün ürünü kargoladılar pazartesi başlayan sorunum haftaya pazartesi ülkeme geri dönmesiyle çözülmiştü sadece ekstra bir gün gümrük sıkıntı yaptı Türkiyede değil 1 haftada herhangi bir ürünün servisten gelmesi 20 iş günü geçiyor THH başvurcam diyon adamın umrumda değil.Yanında yedek pil hediye etmeleri de çok hoş bir davranış.
Müşteri memnuniyeti konusunda sıkıntılar büyük öncelik her zaman para adamlar için ne yazık ki. Yedek pil güzel bir detay olmuş, sorunsuz ve iyi günlerde kullan. :utanç:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı