- Makaleler
- 1
Başlıkta da belirttiğim gibi Aygıt Yöneticisinden ekran kartımı güncellemek isterken yanlışlıkla sildim. Sürücüyü yüklemeye çalıştığımda hata veriyor.
Windows Update herhalde kendisi yükledi. 2 defa yeniden başlattığımda sağ tık yaptım gözüktü.Bu sorunu ben dahil yaşayan çok arkadaş var. Geforce Experince yükle önce oradan güncelleme seçeneklerinden yeni driveri temiz kurulum ile yükle şu anlık bu çözüm var sadece elimizde.
Zaten yüklemeyi denedim aynı hatayı verdi.Bu sorunu ben dahil yaşayan çok arkadaş var. Geforce Experince yükle önce oradan güncelleme seçeneklerinden yeni driveri temiz kurulum ile yükle şu anlık bu çözüm var sadece elimizde.
Bildiğim başka çözüm yok hocam biostan dahili grafik kartını kapatıp deneyin birde isterseniz.Windows Update herhalde kendisi yükledi. 2 defa yeniden başlattığımda sağ tık yaptım gözüktü.
Eki Görüntüle 349053
Zaten yüklemeyi denedim aynı hatayı verdi.
Sorun çözüldü. Arkadaşlar Windows Update'i denesin.Bildiğim başka çözüm yok hocam biostan dahili grafik kartını kapatıp deneyin birde isterseniz.
Update'den sonra Geforce Experince ile mi yükledin yoksa update ile kendi mi yüklendi.Sorun çözüldü. Arkadaşlar Windows Update'i denesin.
Kendisi arka planda yüklemiş.Update'den sonra Geforce Experince ile mi yükledin yoksa update ile kendi mi yüklendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.