Nvidia "Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı"

Makaleler
1
Başlıkta da belirttiğim gibi Aygıt Yöneticisinden ekran kartımı güncellemek isterken yanlışlıkla sildim. Sürücüyü yüklemeye çalıştığımda hata veriyor.

1543845009205.png

Çözüm
Bu sorunu ben dahil yaşayan çok arkadaş var. Geforce Experince yükle önce oradan güncelleme seçeneklerinden yeni driveri temiz kurulum ile yükle şu anlık bu çözüm var sadece elimizde.
Bu sorunu ben dahil yaşayan çok arkadaş var. Geforce Experince yükle önce oradan güncelleme seçeneklerinden yeni driveri temiz kurulum ile yükle şu anlık bu çözüm var sadece elimizde.

Çözüm
Windows Update herhalde kendisi yükledi. 2 defa yeniden başlattığımda sağ tık yaptım gözüktü.
1543934347079.png

Zaten yüklemeyi denedim aynı hatayı verdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı