NVIDIA Denetim Masası açılmıyor

Benim verdiğim sürücüyü kurduktan sonra da mı öyle oluyor? Bu sorun kendi kendine başladı, değil mi? Donanımsal bir sorun olabilir.
 
Benim verdiğim sürücüyü kurduktan sonra da mı öyle oluyor? Bu sorun kendi kendine başladı, değil mi? Donanımsal bir sorun olabilir.

Evet sizin verdiğiniz sürücüyü kurdum, bir gün oyun açtığımda birden böyle oldu. Bilgisayarı bir bilgisayarcıya vermiştim ve bilgisayarda hiçbir değişiklik yapmadan "ekran kartı yorulmuş, oyunları düşük grafiklerde oynaman gerekiyor" yazan bir notla bilgisayarı geri verdi fakat ekran kartını kullanamıyorum bile.
 
Ekran kartı mı yorulmuş? Yok artık. "Emeklilikte yaşa takıldı, çok çalıştırma." deseymiş oldu olacak. Dümdüz sorun var işte. Bakkal diye tanımladığımız bilgisayarcılardan birine gitmişsiniz galiba. Garantisinin devam ettiğini düşünmüyorum ama teknik servis alırsa oraya göstermeniz iyi olur.
 
Ekran kartı mı yorulmuş? Yok artık. "emeklilikte yaşa takıldı, çok çalıştırma." deseymiş oldu olacak. Dümdüz sorun var işte. Bakkal diye tanımladığımız bilgisayarcılardan birine gitmişsiniz galiba. Garantisinin devam ettiğini düşünmüyorum ama teknik servis alırsa oraya göstermeniz iyi olur.

Bana da saçma geldiği için bahsetme gereği duymamıştım. Garantisi sona erdi evet. Birkaç gün içinde servisi arayıp göndererek kendi servisine göstereceğim muhtemelen, bildiğim kadarıyla kabul ediyorlar. Teşekkürler ilgi ve yardımlarınız için, iyi akşamlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı