Çözüldü NVIDIA Denetim Masası boş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

redbundy

Femtopat
Arkadaşlar böyle bir sorun var, oyunlar kasıyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dizüstü bilgisayar mı bu? Eğer masaüstü ise BIOS'tan dahili GPU'yu devre dışı bırakacaksın. Anakartını belirt.

HDMI kabloyu ekran kartından çıkardım anakarta taktım sorun düzeldi fakat bu sefer de ses gitti.

Bir de sağ tıkladığında Intel grafik özellikleri de gitti ama NVIDIA denetim masası düzeldi

Anakart modeli: Gıgabyte G1.sniper A88x Soket Fm2+ Ddr3 2400mhz(o.c.) Hdmı&dvı Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
DDU yükleyip, Windows'u güvenli mod ile açarak grafik sürücüsünü sil. Güncel grafik sürücüsünü sitesinden tekrar indir ve yükle.

Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcılarını paylaşın.

DDU ile sürücüyü silip temiz kurulum yapın, sonuçtan haberdar edin.

Tamam deneyeceğim heppinize teşekkürler.

Dizüstü bilgisayar mı bu? Eğer masaüstü ise BIOS'tan dahili GPU'yu devre dışı bırakacaksın. Anakartını belirt.

HDMI kabloyu ekran kartından çıkardım anakarta taktım sorun düzeldi fakat bu sefer de ses gitti.

Bir de sağ tıkladığında Intel grafik özellikleri de gitti ama NVIDIA denetim masası düzeldi

Anakart modeli: Gıgabyte G1.sniper A88x Soket Fm2+ Ddr3 2400mhz(o.c.) Hdmı&dvı Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…