Çözüldü NVIDIA Denetim Masası boş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

redbundy

Femtopat
Arkadaşlar böyle bir sorun var, oyunlar kasıyor çünkü.

1595929555945-png.625860

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dizüstü bilgisayar mı bu? Eğer masaüstü ise BIOS'tan dahili GPU'yu devre dışı bırakacaksın. Anakartını belirt.

HDMI kabloyu ekran kartından çıkardım anakarta taktım sorun düzeldi fakat bu sefer de ses gitti.

Bir de sağ tıkladığında Intel grafik özellikleri de gitti ama NVIDIA denetim masası düzeldi :)

Anakart modeli: Gıgabyte G1.sniper A88x Soket Fm2+ Ddr3 2400mhz(o.c.) Hdmı&dvı Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Çoğu zaman sorun çözülmez. Hatta sürüm aynıysa yüklenmez bile. DDU sorunsuz çözümün anahtarı gibi. Sorun yaşanmadığı durumda silmeden yenisini yüklemek zaten mümkün.

Yani ben sorun yaşamıyorken DDU olmadan güncel olanı yükleyebilirim değil mi eskisi de otomatik olarak kaybolur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı