NVIDIA Denetim Masası FPS sabitlenme sorunu

Furkann566512

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemim.
i5 7200U.
NVIDIA GeForce 940MX.
12 GB DDR4 RAM.
1trb hard disk.

Sistemimde NVIDIA Denetim Masası'na girip yüksek performans a alınca 940MX harici ekran kartı ile oyun çalışıyor ve daha performanslı oluyor.
Fakat otomatikte kalınca HD Graphics'in ekran kartı ile çalıştırıyor ama sorun şurdaki Denetim Masası'na girip yüksek performans alınca FPS 255 ve 265'i geçmiyor sebebini.
Bilmiyorum. Ama HD Graphics ile çalıştırınca bu sorun olmuyor söyleyecekler için tüm sürücülerim güncel NVIDIA Denetim Masası sürümü ise: 471.11 bu da en son sürüm zaten sorunun çözümünü bilen yardım edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası ayarlarından gelişmiş 3D ayarlarını seçtiniz mi ve 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında düşey senkronizasyon kapalı mı?
Evet 3D ayarlarından Yüksek Performans ı seçince sabitleniyor. Ayrıca düşey senkronizasyon kapalıymış açıtım bakalım ne olacak diye 60 FPS sabitledi. Ayarların hepsini kapatıyorum genelde FPS düşmesin diye fakat sadece oyomatikte bırakırsam sorun çözülüyor ondada HD Graphics e geçiyor 940mx e geçmiyor

Evet 3D ayarlarından yüksek performans ı seçince sabitleniyor. Ayrıca düşey senkronizasyon kapalıymış açıtım bakalım ne olacak diye 60 FPS sabitledi. Ayarların hepsini kapatıyorum genelde FPS düşmesin diye fakat sadece oyomatikte bırakırsam sorun çözülüyor onda da HD Graphics'e geçiyor 940MX e geçmiyor.

Bilgisayarın batarya ayarları yüksek performansta mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı