vefa1907 Yoctopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #1 Ekran kartını güncelledim kaldırım tekrar kurdum ama gene düzelmedi hizmetlerden de denedim yine olmadı. Acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartını güncelledim kaldırım tekrar kurdum ama gene düzelmedi hizmetlerden de denedim yine olmadı. Acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm eren28tr 20 Nisan 2025 vefa1907 dedi: DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın.
vefa1907 dedi: DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın.
KS KS vefa1907 Yoctopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #21 eren28tr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim driverlerini eren28tr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli moda almamıştım öyle silmiştim Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim driverlerini eren28tr dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli moda almamıştım öyle silmiştim
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.040 Çözümler 619 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #22 vefa1907 dedi: DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın. Artı -1 Eksi Çözüm
vefa1907 dedi: DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim sürücülerini. Genişletmek için tıkla... Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın.
KS KS vefa1907 Yoctopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #23 eren28tr dedi: Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol yardımların için. eren28tr dedi: Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol yardımların için. eren28tr dedi: Normal mod açık ikende yapabilirsiniz. Onunla alakalı değildir. USB ile temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla...
P Papatyaçayı Yoctopat Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ağustos 2025 #24 vefa1907 dedi: Tamam sağ ol yardımların için. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum format atmak harici yukarda yazılan her şeyi denedim düzelmedi. Sorunu nasıl çözdüğünüzle ilgili bilgilendirir misiniz? Artı 0 Eksi
vefa1907 dedi: Tamam sağ ol yardımların için. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum format atmak harici yukarda yazılan her şeyi denedim düzelmedi. Sorunu nasıl çözdüğünüzle ilgili bilgilendirir misiniz?