DDU ile denediğimde bilgisayarı güvenli moda almamıştım direk olduğu gibi sildim sürücülerini.
İ3 9100F 16 GB RAMİşletim sistemini belirt.
i3 9100F 16 GB RAM.
NVIDIA App uygulmasından güncelleme şuan yüklüyorum physx sistem yazılımı aynı veya daha yeni bir sürüm mevcut kurdukça tekrar kur yazısı çıkıyorİşletim sistemini belirt.
NVIDIA App uygulmasından güncelleme şuan yüklüyorum physx sistem yazılımı aynı veya daha yeni bir sürüm mevcut kurdukça tekrar kur yazısı çıkıyor windows 10İşletim sistemini belirt.
NVIDIA App uygulmasından güncelleme şu an yüklüyorum PhysX sistem yazılımı aynı veya daha yeni bir sürüm mevcut kurdukça tekrar kur yazısı çıkıyor.
NVIDIA App uygulmasından güncelleme şu an yüklüyorum PhysX sistem yazılımı aynı veya daha yeni bir sürüm mevcut kurdukça tekrar kur yazısı çıkıyor Windows 10.
yaptım gene olmadıDDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Videodaki çözümü deneyin.
Yaptım reis gene olmadı.
format mı atmam gerekiyor anladımUSB ile temiz kurulum yapıp gelişmeleri bildir.
Format mı atmam gerekiyor anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.