izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.055 Çözümler 28 Yer Adana 26 Mayıs 2020 #1 Selamlar NVIDIA denetim masası sağ tıklayınca gözükmüyor. Bu sorunu nasıl yapacağım hizmetlerden yapmaya calıstım oradan da olmuyor hata veriyor.
Selamlar NVIDIA denetim masası sağ tıklayınca gözükmüyor. Bu sorunu nasıl yapacağım hizmetlerden yapmaya calıstım oradan da olmuyor hata veriyor.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 26 Mayıs 2020 #2 Hizmetlerden yapmaya çalışınca ne hatası aldınız? Artı 0 Eksi
Şeytan Kulesi Hectopat Katılım 20 Haziran 2019 Mesajlar 54 26 Mayıs 2020 #3 Merhaba, nvidia ekran kartı sürücünüzü "Aygıt yöneticisi" üzerinden kaldırıp tekrar yükler misiniz? Ekran kartı modelinizi yazarsanız size sürücü konusunda yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Merhaba, nvidia ekran kartı sürücünüzü "Aygıt yöneticisi" üzerinden kaldırıp tekrar yükler misiniz? Ekran kartı modelinizi yazarsanız size sürücü konusunda yardımcı olabilirim.
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 26 Mayıs 2020 #4 Denetim masasından, nvidia denetim masasına gir. Sol üstten masaüstü, masaüstü bağlam menüsü ekle tıkla. Artı 0 Eksi
Denetim masasından, nvidia denetim masasına gir. Sol üstten masaüstü, masaüstü bağlam menüsü ekle tıkla.