NVIDIA, DLSS 3.5 sürümünü tanıttı

Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin. Belki de aynı sorulara cevap verdiğim ve sen okumayıp tekrar sorduğun içindir?

Konuyu açmışsin bilgin var gelecek mi gelmeyecek mi 7 sayfa konu okuyup mu cevap alayım yoksa konuyu açan bilgisi olan birisinin mi bana konuyu açıklaması daha iyi olur buradaki herkesin ben 7 sayfayı da okuduğunu sanmıyorum

@kino hocam o zaman DLSS 3.5 demek fg demek değil, buradan bu çıkıyor. Çunku bazi arkadaşlar fg de geliyor sanmış, ben de öyle sandim.

Hayır DLSS devamlı gelişecek, FG ise bundan ayrı bağımsız bir teknoloji.

Nasıl GTX serisine DLSS desteği gelmeyecekse RTX 4000 dışındakilere de FG desteği gelmeyecek NVIDIA tarafından.

Hayır DLSS devamlı gelişecek, FG bundan bağımsız bir teknoloji.

Nasıl GTX serisine DLSS desteği gelmeyecekse RTX 4000 dışındakilere de FG desteği gelmeyecek NVIDIA tarafından.

Cevap verme mecburiyetim olmadığı için sana kolay gelsin.
Bu yaklaşımınız hiç hoş değil sizinle tartışmam olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hocam. 3.0 bile kullanılamıyorken 3.5 sanmıyorum.

Güvenilir mi bilmiyorum fakat bir haber sitesinde RTX 20 ve 30 serisi de desteklenecek diyor.

Kaynak: Tüm RTX GPU'ları kapsayan DLSS 3.5 duyuruldu

Yalnızca DLSS 3.5 ile gelecek Ray Reconstruction özelliği desteklenecek 20 ve 30 serisinde.

Screenshot_3.jpg

dlss3,5.png

Onun modu çoktan hazırlandı. DLSS ve FG kullanılabilecek.

Bu olaya para ödemeden ulaşmanın yolu yok mu aylık 5 dolar vermek istemiyorum.

Hocam kısaca ray reconstuction özelliğini anlatabilir misiniz?

RT açıkken oluşan renk bozulmalarını, hataları ve ufak performans sorunlarını gideren bir özellik olacak.

Bu olaya para ödemeden ulaşmanın yolu yok mu aylık 5 dolar vermek istemiyorum.

Onu sızdırırlar, kırarlar merak etme. Adamın binlerce takipçisi var, elden ele gezer o dosya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı