Starfiled için Game Ready sürümü gelmiş oyun performansı arttırmak için sanırım.
@kino hocam benim kafamı DLSS 3.0, fg vs. karıştırıyor da size şöyle sorayım: Bu Cyberpunk'ta, Witcher 3'te vs. FPS çok arttıran özellik bu son haberler ile 3000 serisine de mi gelecek? Yani 4000 serisine özel olan bu dediğim DLSS 3 mü diyorsunuz fg mi diyorsunuz bilmiyorum artık 3Xxx'de de mi olacak?
@kino hocam benim kafamı DLSS 3.0, fg vs. karıştırıyor da size şöyle sorayım: Bu Cyberpunk'ta, Witcher 3'te vs. FPS çok arttıran özellik bu son haberler ile 3000 serisine de mi gelecek? Yani 4000 serisine özel olan bu dediğim DLSS 3 mü diyorsunuz fg mi diyorsunuz bilmiyorum artık 3xxx'de de mi olacak?
Şimdi bu 3000 serisine gelecek mi gelmeyecek mi bazı yerler gelecek diyor yoksa 4000 serisine mi gelecek.
Konuda 6 sayfa boyunca ne yazılmış zahmet edip okursan anlarsın neyin ne olduğunu.
Konuya 3-4 sayfalrda aynı sorular sorulmuş onlara böyle yaklaşımınız olmamış az önceki yazdığım şeylerden dolayı mı bu kin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.