NVIDIA, DLSS 3.5 sürümünü tanıttı

@kino hocam benim kafamı DLSS 3.0, fg vs. karıştırıyor da size şöyle sorayım: Bu Cyberpunk'ta, Witcher 3'te vs. FPS çok arttıran özellik bu son haberler ile 3000 serisine de mi gelecek? Yani 4000 serisine özel olan bu dediğim DLSS 3 mü diyorsunuz fg mi diyorsunuz bilmiyorum artık 3xxx'de de mi olacak?

@kino hocam benim kafamı DLSS 3.0, fg vs. karıştırıyor da size şöyle sorayım: Bu Cyberpunk'ta, Witcher 3'te vs. FPS çok arttıran özellik bu son haberler ile 3000 serisine de mi gelecek? Yani 4000 serisine özel olan bu dediğim DLSS 3 mü diyorsunuz fg mi diyorsunuz bilmiyorum artık 3Xxx'de de mi olacak?

4000 serisine özel olan frame generation.

@kino hocam benim kafamı DLSS 3.0, fg vs. karıştırıyor da size şöyle sorayım: Bu Cyberpunk'ta, Witcher 3'te vs. FPS çok arttıran özellik bu son haberler ile 3000 serisine de mi gelecek? Yani 4000 serisine özel olan bu dediğim DLSS 3 mü diyorsunuz fg mi diyorsunuz bilmiyorum artık 3xxx'de de mi olacak?

Hayır FG hiçbir zaman 3000 serisi ve öncesine gelmeyecek. Yalnızca DLSS'in diğer bazı nimetlerinden 2000/3000 serisi kullanıcıları faydalanabilecek.

Konuya 3-4 sayfalrda aynı sorular sorulmuş onlara böyle yaklaşımınız olmamış az önceki yazdığım şeylerden dolayı mı bu kin.

Kendi sorunun cevabını kendin vermişsin. Belki de aynı sorulara cevap verdiğim ve sen okumayıp tekrar sorduğun içindir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı