NVIDIA DLSS çok abartılıyor

Hem DLSS hem de FSR kötü ise bir kapışma yok demektir. AMD aynı performansı yarı fiyatına veriyor 6900 XT ve 3090'a baktığın zaman.

RTX 3090 ile ayni performansmi veriyor ahaha.
RTX 3080 12 GB bile daha fazla FPS veriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hem DLSS hemde FSR kötü ise bir kapışma yok demektir. Amd aynı performansı yarı fiyatına veriyor 6900 xt ve 3090’a baktığın zaman.
DLSS daha iyi.
SOTR ve Fortnite DLSS kalite modu aşırı iyi.
Ki şuan DLSS ve FSR sistemi @Zikkeci hocamın dediği gibi benzer ama DLSS daha iyi.
Ve DLSS tensör cekirdeklerine bagli oldugu icin daha gelismis.
Nvidia candır.
 
DLSS'in teoride vadettiği yüksek FPS oranını, pratikte görüntüyü bozmadan sağlaması mümkün değil. Orta ayarda kullanmanız gerekiyor ki bu da çoğu oyunda ekstrem fark yaratmıyor. Bu şekilde bakarsak kısmen abartıldığını kabul edebiliriz. He FSR'ye göre daha iyi çalıştığı aşikar. Bu da kartların donanımsal güçleriyle alakalı. Tabii NIS, RSR gibi özellikleri de hesaba katarsak bir dolu kart üzerinden zaten görüntü ölçeklendirmesi yapabilecek duruma geldik.
 
DLSS'in teoride vadettiği yüksek FPS oranını, pratikte görüntüyü bozmadan sağlaması mümkün değil. Orta ayarda kullanmanız gerekiyor ki bu da çoğu oyunda ekstrem fark yaratmıyor. Bu şekilde bakarsak kısmen abartıldığını kabul edebiliriz. He FSR'ye göre daha iyi çalıştığı aşikar. Bu da kartların donanımsal güçleriyle alakalı. Tabii nıs, RSR gibi özellikleri de hesaba katarsak bir dolu kart üzerinden zaten görüntü ölçeklendirmesi yapabilecek duruma geldik.

Hocam ekran çözünürluğü önemli bu konuda 4K ve 1080p arasındakı verdiğı performans ayni değilfark var 4K da daha iyi.
 
Hocam ekran çözünürluğü önemli bu konuda 4K ve 1080p arasındakı verdiğı performans ayni fark var 4K da daha iyi.
4K'da üst seviye ekran kartı kullanan birisinin DLSS ile işi olur mu sizce? Üst seviye kullanıcı için kart değiştirmek ya da bu konuda güncelleme yapmak daha kolaydır. Görüntü ölçeklendirmeye en çok giriş ve orta seviye kullanıcı başvurur. Zaten Nvidia'nın tanıtımlarında da genelde RTX 2060 üzerinden "nereden nereye" içeriği baz alınıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı