E ErikAdam Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #1 Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum. Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2024
Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum. Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060.
Çözüm Einstein 8 Kasım 2024 ErikAdam dedi: Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience ile ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
ErikAdam dedi: Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience ile ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
samchamberlaınn Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 ErikAdam dedi: Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum. Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060. Genişletmek için tıkla... Driverların güncel mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
ErikAdam dedi: Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum. Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060. Genişletmek için tıkla... Driverların güncel mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #3 ErikAdam dedi: Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum. Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmıına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Artı 0 Eksi
ErikAdam dedi: Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum. Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmıına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.227 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #4 Sürücüleri güncelle. Artı 0 Eksi
kursathan9 Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #5 Windows tuşuna basın ardından dxdiag komutunu yazın ve çalıştırın oluşturucu sekmesine gelin ve ekran görüntüsü alıp siteye yükleyin. Artı 0 Eksi
Windows tuşuna basın ardından dxdiag komutunu yazın ve çalıştırın oluşturucu sekmesine gelin ve ekran görüntüsü alıp siteye yükleyin.
KS KS E ErikAdam Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #6 Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmıına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... kursathan9 dedi: Windows tuşuna basın ardından DxDiag komutunu yazın ve çalıştırın oluşturucu sekmesine gelin ve ekran görüntüsü alıp siteye yükleyin. Genişletmek için tıkla... ensarinho dedi: Sürücüleri güncelle. Genişletmek için tıkla... NVIDIA driverini indirirken NVIDIA ekran kartı algılanamadı gibi bir hata veriyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-08 100251can.png 47,3 KB · Görüntüleme: 101 Ekran görüntüsü 2024-11-08 100344hata.png 43,9 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmıına gelip ekran görüntüsü atar mısın? Genişletmek için tıkla... kursathan9 dedi: Windows tuşuna basın ardından DxDiag komutunu yazın ve çalıştırın oluşturucu sekmesine gelin ve ekran görüntüsü alıp siteye yükleyin. Genişletmek için tıkla... ensarinho dedi: Sürücüleri güncelle. Genişletmek için tıkla... NVIDIA driverini indirirken NVIDIA ekran kartı algılanamadı gibi bir hata veriyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #7 ErikAdam dedi: Eki Görüntüle 2347081 NVIDIA driverini indirirken NVIDIA ekran kartı algılanamadı gibi bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... O modelde MUX switch var mı bilmiyorum ama, MSI Center üzerinden harici ekran kartını devre dışı bırakmış olabilirsin. Kontrol et. https://tr.msi.com/faq/faq-8805 Artı 0 Eksi
ErikAdam dedi: Eki Görüntüle 2347081 NVIDIA driverini indirirken NVIDIA ekran kartı algılanamadı gibi bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... O modelde MUX switch var mı bilmiyorum ama, MSI Center üzerinden harici ekran kartını devre dışı bırakmış olabilirsin. Kontrol et. https://tr.msi.com/faq/faq-8805
KS KS E ErikAdam Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #8 Einstein dedi: O modelde MUX switch var mı bilmiyorum ama, MSI Center üzerinden harici ekran kartını devre dışı bırakmış olabilirsin. Kontrol et. https://tr.msi.com/faq/faq-8805 Genişletmek için tıkla... MUX switch MSHybrid'den discrete Graphics'e mi geçmek demek ben tam bilmiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: O modelde MUX switch var mı bilmiyorum ama, MSI Center üzerinden harici ekran kartını devre dışı bırakmış olabilirsin. Kontrol et. https://tr.msi.com/faq/faq-8805 Genişletmek için tıkla... MUX switch MSHybrid'den discrete Graphics'e mi geçmek demek ben tam bilmiyorum da.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.239 Çözümler 603 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #9 ErikAdam dedi: MUX switch MSHybrid'den discrete Graphics'e mi geçmek demek ben tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misin? Artı 0 Eksi
ErikAdam dedi: MUX switch MSHybrid'den discrete Graphics'e mi geçmek demek ben tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atabilir misin?
KS KS E ErikAdam Femtopat Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #10 Einstein dedi: Fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... böyle Dosya Ekleri asd.png 151,3 KB · Görüntüleme: 118 Artı 0 Eksi