Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım.
Driverların güncel mi?Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum.
Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060.
Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum.
Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060.
Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları kısmıına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
Windows tuşuna basın ardından DxDiag komutunu yazın ve çalıştırın oluşturucu sekmesine gelin ve ekran görüntüsü alıp siteye yükleyin.
Sürücüleri güncelle.
Eki Görüntüle 2347081
NVIDIA driverini indirirken NVIDIA ekran kartı algılanamadı gibi bir hata veriyor.
O modelde MUX switch var mı bilmiyorum ama, MSI Center üzerinden harici ekran kartını devre dışı bırakmış olabilirsin. Kontrol et.
MUX switch MSHybrid'den discrete Graphics'e mi geçmek demek ben tam bilmiyorum da.
böyleFotoğraf atabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.