Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım.
Böyle.
Şu an MSHybrid grafik modu mu seçili?
Evet şu an MSHybrid modu şeçili.
aslında ilk başta bir tane oyun oynıcak ken directx 12 lazım diyordu bende directx 12 ultimate yüklerken hem directx yüklenirken hata verdi hem de nvidia ekran kartım hiç bir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiç bir ayar yapmadımBIOS'tan falan herhangi bir ayar değiştirdin mi? Veya farklı bir ayar yaptın mı? Durup dururken mi böyle oldu?
Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım.
GeForce Experience ile ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
Yükleniyor.
Düzeldi mi?
Galiba düzeldi çünkü dün yüklerken hemen hata veriyordu şimdi vermiyor peki NVIDIA Control paneli açınca hata veriyor driver yüklendikden sonra o da açılır mı?
Açılması lazım. Kontrol edin. Geri dönüş yapmayı unutmayın.
Açılması lazım. Kontrol edin. Geri dönüş yapmayı unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.