Çözüldü NVIDIA ekran kartı gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErikAdam

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım NVIDIA RTX 4060 laptop ama bugün baktım hiçbir yerde ekran kartım gözükmüyor. NVIDIA uygulamasına da giremiyorum.

Laptopum MSI Cyborg 15 A13vf 15 RTX 4060.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım.

GeForce Experience ile ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
BIOS'tan falan herhangi bir ayar değiştirdin mi? Veya farklı bir ayar yaptın mı? Durup dururken mi böyle oldu?
aslında ilk başta bir tane oyun oynıcak ken directx 12 lazım diyordu bende directx 12 ultimate yüklerken hem directx yüklenirken hata verdi hem de nvidia ekran kartım hiç bir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiç bir ayar yapmadım

Aslında ilk başta bir tane oyun oynayacakken DirectX 12 lazım diyordu bende DirectX 12 Ultimate yüklerken hem DirectX yüklenirken hata verdi hem de NVIDIA ekran kartım hiçbir yerde gözükmemeye başlamıştı ama BIOS'tan hiçbir ayar yapmadım.

GeForce Experience ile ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.

Çözüm
Galiba düzeldi çünkü dün yüklerken hemen hata veriyordu şimdi vermiyor peki NVIDIA Control paneli açınca hata veriyor driver yüklendikden sonra o da açılır mı?

Açılması lazım. Kontrol edin. Geri dönüş yapmayı unutmayın.

Tamam driver yüklendikden sonra bakarım açılmazsa da geri dönüş yaparım açılırsa da geri dönüş yaparım.

Açıldı gerçekten dünden beri hep bakıyordum düzelmiyordu ama senin sayende düzeldi çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı