NVIDIA Ekran Kartı Önerisi

Şu çift fanlı hoşuma gitti ama o benim kasaya sığmaz. Tek fanlı olanı da biraz araştırdım, piyasada ki en iyi kart olduğu söyleniyor ve fiyatı da oldukça iyi. Bunda karar kılacağım sanırım. Fakat sizden birde garanti istesem, boyut olarak nedir, fark yaratır mı yoksa tek fanlılar standart mı? Kasama sığsın da başka bir şey istemiyorum. Şuan kullandığım kart ile aynı boyutta ise sorun değil. Birde diğer bileşenlerime bakınca kesin olarak uyumlu değil mi?
Kasanız ATX kasadır muhtemelen. Ekran kartı da itx olduğu için sığacaktır problem etmeyin.
Diğer bileşenlerinize gelecek olursak işlemciniz rx 570 ile kullunıldığında %3 gibi bir darboğaz olacaktır
Monitörünüz 1920× 1080 P mi ?

Marka için kasayı açmam gerekecek ama 500W. Marka önemli ise bir iki saate açar bakarım. Şuanda az işim vardı da. Unuttum markasını.

Marka için kasayı açmam gerekecek ama 500W. Marka önemli ise bir iki saate açar bakarım. Şuanda az işim vardı da. Unuttum markasını.
Kasa modeline baktım ama öyle 2 fanlı kart sığmayacak küçük bir kasaya benzemiyor. Kasayı ekran kartının nasıl tam olarak sığdığını fotoğraf olarak atabilir misiniz ?

Resmini çekmeniz gerekiyor acelesi yok açınca ayrıntılı bir şekilde paylaşın

Benim kasa şu aslında, aynısı. Güç kaynağı ile birlikte almıştım. Özellikleri biraz aşağı da, belki cevabı oradadır. Bu yetersiz ise resmini de çekerim bir iki saate.

1660 t olabilir 1050 ti de iyidir gta 5 cs go gibi oyunları iyi oynarsın

Dostum bu güne kadar çıkmış tüm oyunları zaten High da oynuyorum. Benim derdim Origins, Odyssey gibi ve bundan sonra çıkacak olan oyunları Ultra gibi bir ayarda oynamak. Şu son çıkan AC oyunlarını da Medium - High arasında sorunsuzca oynuyorum zaten.

Kasa modeline baktım ama öyle 2 fanlı kart sığmayacak küçük bir kasaya benzemiyor. Kasayı ekran kartının nasıl tam olarak sığdığını fotoğraf olarak atabilir misiniz ?

Açarım bir iki saate, fotoğraf çeker atarım. Belki de ben yanlış biliyorum. Geçenlerde açtım çünkü bana tek fanlı sığacak gibi geldi.

Bu kasaya baktım ve tanıtım fotoğrafında bile 2 canlı ekran kartı var. Biraz zorlansa 3 fan bile sığar gibi geliyor ama tek fanlı kart ucu ucuna sığıyor diyince bir şaşırdım açıkçası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı