NVIDIA Ekran Kartı Sürücüleri Kurulmuyor

aaahollyaa

Kilopat
Katılım
25 Şubat 2018
Mesajlar
279
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler,
Geçenlerde dizüstü bilgisayarıma bir sebepten dolayı format attım. Formattan sonra ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nın sitesinden indirerek kurdum. Lakin GeForce Experience'da halen daha aynı sürücü için indirme ekranı duruyor. Oradan da indirip kuruyorum, bilgisayarı yeniden başlatıyorum ancak oradaki kurulum ekranı aynı şekilde duruyor. Aygıt yöneticisinden ekran kartıma sağ tıklayıp özelliklere girdiğimde aygıt durumu kısmında "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" diye bir mesaj alıyorum.
2 Defa temiz kurulum yapmayı denedim, DDU ile defalarca sürücüleri kaldırıp tekrar indirdim, farklı sürücü versiyonlarını denedim ama nafile ekran kartı sürücüsü bir türlü kurulmuyor.
(Ekran kartı modeli: GT 840M)
 
Bu linke tıklayarak laptop seri numaranızı girip arattıktan sonra sisteminizle uygun driverları görebilirsiniz. Burdan seri no'nuz ile aratıp GT 840M sürücüsünü indirip kurmayı deneyin. Tabii kurmadan önce DDU ile NVIDIA ekran kartınızı kaldırın.
Casper laptoplarda driver sorunları hep olmuştur. Kendilerine özgü donanım kimliği kullandıklarından bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.
Anlamadım hocam servisteki ürün takibi kısmına mı yazacağım seri numaramı?
 
Hocam pardon, önceden Casper'in bu sayfasında yazılım arama yeri vardı, seri no girerek sisteminizin driverlarını yükleyebiliyordunuz fakat şuanda sanırım o sekmeyi kaldırmışlar.
Tamamdır buldum aşağıda 4. kısımdan ulaşabiliyorum sürücülere. Deneyip herhangi bir gelişme olursa yazacağım.
 
Tamamdır buldum aşağıda 4. kısımdan ulaşabiliyorum sürücülere. Deneyip herhangi bir gelişme olursa yazacağım.
DDU ile ilk önce NVIDIA driverınızı kaldırmayı unutmayın. Eskiden Casper sitesi böyle değildi, bende mobilde olduğumdan 4. kısmı görmemişim, eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
 
Maalesef sürücüleri Casper'ın kendi sitesinden yükleyip kurduğumda da bir sonuç alamadım. Büyük ihtimalle donanımsal bir arıza. Teknik servise yollasam halledebilirler mi? Önerileriniz nelerdir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı