NVIDIA entegre ekran kartı ayarı nasıl olmalı?

Ya sadece oyun oynuyorum oda hergun olmasada maksimum günde 2-3 saat sürekli aynı ayarda kalsa sorun olmaz herhalde

Hocam merhaba bende de aynı cihaz var. Biostan nvdia gpu only moduna aldım fakat cihazın ısınma durumu arttı. Fanı daha fazla çalıştırıyor günlük kullanımda da. Normalde optimus kullansam oyun oynayacağım zaman sürekli bios’a girip ayar değiştirsem çok saçma ve uğraştırıcı olur. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Cihazı yoruyor sanki bu mod. Direkt oyunlarda nvdia ayarlayamıyoruz mu?

Hocam merhaba bende de aynı cihaz var. BIOS'tan NVIDIA GPU only moduna aldım fakat cihazın ısınma durumu arttı. Fanı daha fazla çalıştırıyor günlük kullanımda da. Normalde Optimus kullansam oyun oynayacağım zaman sürekli BIOS'a girip ayar değiştirsem çok saçma ve uğraştırıcı olur. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Cihazı yoruyor sanki bu mod. Direkt oyunlarda NVIDIA ayarlayamıyoruz mu?

Only NVIDIA seçili kullanacaksan sürekli windowsda dolaşacağın zaman güç seçeneklerini dengeli moda al 45'lere düşer dereceler fanlar minimum çalışır. Oyuna gireceğin zaman da yüksek performanda alırsın. Ben bu şekilde kullanıyorum.

1.png
2.png
3.png

Bu şekildeki ayarı açarsanız hızlı bir şekilde mod değiştirebiliyorsunuz.

Hocam merhaba bende de aynı cihaz var. Biostan nvdia gpu only moduna aldım fakat cihazın ısınma durumu arttı. Fanı daha fazla çalıştırıyor günlük kullanımda da. Normalde optimus kullansam oyun oynayacağım zaman sürekli bios’a girip ayar değiştirsem çok saçma ve uğraştırıcı olur. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Cihazı yoruyor sanki bu mod. Direkt oyunlarda nvdia ayarlayamıyoruz mu?
Only NVIDIA seçili kullanacaksan sürekli windowsda dolaşacağın zaman güç seçeneklerini dengeli moda al 45'lere düşer dereceler fanlar minimum çalışır. Oyuna gireceğin zaman da yüksek performanda alırsın. Ben bu şekilde kullanıyorum.

Hocam BIOS ile uğraşmaya gerek yok neredeyse aynı performansı veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı