Çözüldü NVIDIA Game Ready 581.15 yükledikten sonra siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Ekran kartı
RTX 3070ti
İşlemci
r5 5600
Merhaba arkadaşlar. 2 gündür siyah ekran sorunu yaşıyorum. Bu güncellemeyi yüklemeden önce hiçbir sorun yoktu. Bilgisayarı açtıktan 1 dk sonra veya herhangi bir oyuna girdikten sonra monitör kapanıyor ve fare klavye çalışıyor ve fanlar hızlı çalışmaya başlıyor. Bilgisayarı kapatık açtıktan sonra düzeliyor ve tekrar siyah ekran sorunu yaşıyorum.
Denediğim çözümler. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Bundan önceki sürücü yükledim siyah ekran sorunu devam etti.

Çözüm

Verdiğin bilgiler ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. RTX 4070 geçecektim pazartesi veya salı günü. Kartımın arızalı olması üzdü.

Asıl sorunu buldum. Güç kaynağından ekran kartına gelen güç kablosu erimiş. Güç kaynağının yanından gelen yedek kabloyu takarak sorunu çözdüm.
Bu şekilde NVIDIA sil.
Sonra bunu yükleyip dene.

Deniyorum.

Maalesef çözüm olmadı. Sürücüyü kurduktan sonra oyuna girip deneyim dedim. Oyun açılırken siyah ekran verdi yine.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    574,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Verdiğin bilgiler ve yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. RTX 4070 geçecektim pazartesi veya salı günü. Kartımın arızalı olması üzdü.

Asıl sorunu buldum. Güç kaynağından ekran kartına gelen güç kablosu erimiş. Güç kaynağının yanından gelen yedek kabloyu takarak sorunu çözdüm.

Dosya Ekleri

• IMG_20250909_104903.jpg
    IMG_20250909_104903.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250909_104911.jpg
    IMG_20250909_104911.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri