Nvidia GeForce 720M Oyun Performansı

Muslum999

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Asus X550C dizüstü notebook kullanıyorum. Bu dizüstü ile oyun oynayabilir miyim? Aşırı güçlü oyunlar oynayan biri değilim eğer oyun oynasam. Notebook bozulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayabilirsin, o kartın performansı çok kötü. Kolay kolay bir şey olmaz. Elindeki laptop modelinin soğutması da standart düzeydedir, iyi bir soğutması yoktur. Asus olması iyi tarafı, gerekli önlemleri almıştır firma.

İşte sistemim
Time of this report: 3/8/2017, 22:45:39
Machine name: DESKTOP-A5DF26I
Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 10586) (10586.th2_release_sec.161024-1825)
Language: Azerbaijani (Latin) (Regional Setting: Azerbaijani (Latin))
System Manufacturer: ASUSTeK COMPUTER INC.
System Model: X550CC
BIOS: BIOS Date: 05/29/13 15:00:55 Ver: 04.06.05
Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 1007U @ 1.50GHz (2 CPUs), ~1.5GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3982MB RAM
Page File: 3228MB used, 1457MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: 11.2
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
Miracast: Not Available
Microsoft Graphics Hybrid: Not Supported
DxDiag Version: 10.00.10586.0000 64bit Unicode

Oynayabilirsin, o kartın performansı çok kötü. Kolay kolay bir şey olmaz. Elindeki laptop modelinin soğutması da standart düzeydedir, iyi bir soğutması yoktur. Asus olması iyi tarafı, gerekli önlemleri almıştır firma.
sizce nasıl oyunlar oynayabilirim?

Yalnız bu laptopta harici ekran kartı yok, başlıktaki gibi Nvidia 720M kullanmıyor bu model. Bu laptopta dahili GPU var ve bu GPU ile oyun oynaman çok zor.

CS, LOL gibi basit oyunları ancak açar, fazla bir şey bekleme. Bu laptop gündelik kullanım ve internet için çıkarılmış bir model.

aldiğim yerde bana oyun oynanilir dediler
Yalnız bu laptopta harici ekran kartı yok, başlıktaki gibi Nvidia 720M kullanmıyor bu model. Bu laptopta dahili GPU var ve bu GPU ile oyun oynaman çok zor.

CS, LOL gibi basit oyunları ancak açar, fazla bir şey bekleme. Bu laptop gündelik kullanım ve internet için çıkarılmış bir model.
aldığımda bana oyun oynaniliyor dediler onun için sordum

bu laptopda hitman far cry 3 tomb raider 2013 tarzi oyunlar oynadim hepside çalişti

Laptobunun tam olarak model ismi nedir? AİDA 64 ile laptop özelliklerine bakabilirsin. Bu laptopta harici ekran kartı olmaması lazım. Dahili GPU vardır, oyunların bazıları açması normal. Laptop üzerinde herhangi bir Nvidia logosu falan var mı? Mobil Celeron işlemciler de genelde harici ekran kartı kullanılmaz.

Üzüntünü anlıyabiliyorum benim laptobumdada ekran kartı yok HP G6 modeli. İşlemcim i5 olduğu için CS:GO gibi ekran kartı gerektirmeyen oyunlarda sıkıntı olmuyor ama Payday veya herhangi yeni model bir oyunda performans almak imkansız gibi. Ancak fanı gerçekten düzenli olarak temizlersen çok düşmüyor fps, yinede ekran kartı olmadığını bilseydim almazdım. Cahillik dönemlerimdendi

Laptobunun tam olarak model ismi nedir? AİDA 64 ile laptop özelliklerine bakabilirsin. Bu laptopta harici ekran kartı olmaması lazım. Dahili GPU vardır, oyunların bazıları açması normal. Laptop üzerinde herhangi bir Nvidia logosu falan var mı? Mobil Celeron işlemciler de genelde harici ekran kartı kullanılmaz.
işte laptopun resimleri bakarmısınız bir zahmet
20170309_122051.jpg
20170309_122153.jpg
20170309_122153.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı