Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
NVIDIA GeForce Experience'tan driver yüklüyordum tam dolarken mavi ekran verdi. Minidump dosyam: https://drive.google.com/file/d/1y3LzpRkOyQfJ56D-xG9y69KgMyAIjXI1/view
Aynı sorunu bende yaşıyorum Acer Nitro 5 GTX 1650 tam güncelleme yaparken mavi ekran veriyor bir çözüm bulamadım NVIDIA global ile iletişime geçtim onlarda çözemedi.
Hocam NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası bu konuya bakmanızı tavsiye ederim. Ben GeForce Experience'tan değil de normal şekilde yükleyerek sorunu çözdüm sizin de denemenizi tavsiye ederim.
Sorun ne ile alakalı peki laptopta sorun vs olabilir mi ben pek anlam veremdeim NVIDIA ile mail üzeriyle konuştum onlarda çözemedi sorunu donanımsal sorun olabilir mi?
Temiz kurulum tüm sürücüleri silip yeniden indirmekle aynı şey.
Sorun ne ile alakalı peki laptopta sorun vs olabilir mi ben pek anlam veremdeim NVIDIA ile mail üzeriyle konuştum onlarda çözemedi sorunu donanımsal sorun olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.