Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Sürücünü güvenli moda girip kaldır, sistemi yeniden başlat. Ardından son sürücüyü indirip güvenli moddayken kur. Temiz kurulum seçeneği ile kur.

Böyle yaptım çözüldü gibi.
Aynı sorunu bende yaşıyorum Acer Nitro 5 GTX 1650 tam güncelleme yaparken mavi ekran veriyor bir çözüm bulamadım NVIDIA global ile iletişime geçtim onlarda çözemedi.

Sorun ne ile alakalı peki laptopta sorun vs olabilir mi ben pek anlam veremdeim NVIDIA ile mail üzeriyle konuştum onlarda çözemedi sorunu donanımsal sorun olabilir mi?

Hocam yazdım ya normal şekilde kurun diye.

Temiz kurulum tüm sürücüleri silip yeniden indirmekle aynı şey.

Hocam konu hakkında daha fazla bilgi sahibiyim artık sorun bende bir daha başlamıştı fakat bu sefer kesin çözüme ulaştım minidump dosyalarınızı atın bana isterseniz.

Sorun ne ile alakalı peki laptopta sorun vs olabilir mi ben pek anlam veremdeim NVIDIA ile mail üzeriyle konuştum onlarda çözemedi sorunu donanımsal sorun olabilir mi?

Siz de atabilirsiniz.

Son düzenleme:
artık uğraşmıyorum bu olaylarla maalesef. artık bi çözüme ulaşmadığım için daha fazla kafa yormayacağım. iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı