Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

J.TELLER

Centipat
NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası alıyorum WinDbg programı ile incelediğimde ise ntkrnlmp.exe dosyasından kaynaklı olduğunu gördüm sorun ne? Minidump dosyam:,Microsoft OneDrive

@181951 @claus hocam yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Alakasız şeyler.

Attığınız Dell sitesinde 2. çözüm var deneyeyim mi?

@Kakooo

@181951 Hocam meşgul değilseniz bir şey sormak istiyorum attığınız dell sitesindeki 2. çözümü deneyeyim mi?

@181951

Hocam bir şey daha sormak istiyorum ben GeForce Experience kullanmak istiyorum ama sürümüm 512.15 yani laptopum için özelleştirilmiş sürücü Casper'in sitesinden indirdiğim GeForce Experience yüklesem otomatik olarak en son sürüme günceller mi? Şimdiden teşekkürler.

@181951

@181951

@181951

@181951

Alakasız şeyler.

Ben siz dahil 3 kişiyle görüştüm biri gfyt biri claus biri siz gfyt bana dedi ki: Bu sorunu sizin çözmeniz imkansız garantiye verin dedi.

Claus ise bana birkaç driver yükletti ve Kaspersky sil dedi, GeForce Experience ve appten sürücü kurulmaz dedi çoğu kişi sorun yaşıyor dedi.

Bana en iyi siz yardımcı oldunuz teşekkür ederim. Bu arada nvpcf.sys dosyasına old takısını getirerek son güncellemeyi kurdum mavi ekran vermedi galiba. Yani sorun old takısı ekleyerek çözüldü zaten normal kurunca mavi ekran vermiyor. Ya da sizin bir diğer dediğiniz gibi Casper'in kendi driverini kurunca da bir sıkıntı çıkmıyor.

3 adet çözüm var ama ben suanlık normal kurarak sorunu çözüyorum teşekkürler.

Windows 10 sistem NVIDIA sürücü güncelleştirme sırasında mavi ekran hatası veriyor gibisinden 1 konu :D

@181951 Hocam tekrardan merhaba. Sizi rahatsız ettim ama sorun sürücüyü manuel kurarkende olmaya başladı. ama ddu ile sorun olmuyor. DDU ile yapınca da uzun sürüyor her seferinde.

@181951

@181951

@181951

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı