Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Sürücünü güvenli moda girip kaldır, sistemi yeniden başlat. Ardından son sürücüyü indirip güvenli moddayken kur. Temiz kurulum seçeneği ile kur.

Böyle yaptım çözüldü gibi.
BIOS ayarlarını zaten sıfırladım sadece klavye ışığı ve Intel'in işletim sistemi korurken lazım olan ayarı açık. Ağ sürücüleri güncel. Biraz sonra BIOS'u ve dediğiniz management engin eyi indireceğim.

BIOS'u güncelledim. Intel driverı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Intel driverını indirmeyi de pek istemiyorum. Çünkü hiç bilmediğim bir şey.

Intel Driver Support Assistant'ta da gözükmüyor.

Gözükmez zaten internete yaz çıkacak.

Gözükmez zaten internete yaz çıkacak.
Her format attığımda güncellemem gerekir mi?

Bu arada siz de değil mi aynı şeyler sorun çıkarttı?

Setup ta çok karışık. Ayrıca internette Türkçe video bulamadım. Ek olarak aygıt yöneticisi sürücü güncelleştir kısmında 8/02/2024 tarihli bir sürücü var.eskiden bu sürücü kullanılıyormuş. Geri dön yazıyor.

Son düzenleme:

Setup ta çok karışık. Ayrıca internette Türkçe video bulamadım. Ek olarak Aygıt Yöneticisi sürücü güncelleştir kısmında 8/02/2024 tarihli bir sürücü var. Eskiden bu sürücü kullanılıyormuş. Geri dön yazıyor.

Gerekmez. Bende ntoskrnl ve bam.sys hatalarını verdi ama senin hatalarınla benim hatalarımın çözümleri aynı merak etme.

Setup ta çok karışık. Ayrıca internette Türkçe video bulamadım. Ek olarak Aygıt Yöneticisi sürücü güncelleştir kısmında 8/02/2024 tarihli bir sürücü var. Eskiden bu sürücü kullanılıyormuş. Geri dön yazıyor.

Hocam gerekir yanlış yazmisim.

Son düzenleme:
Şimdi sürücüyü indirdim gine mavi ekran verdi. 5 aydır çözemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı