Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
NVIDIA GeForce Experience'tan driver yüklüyordum tam dolarken mavi ekran verdi. Minidump dosyam: https://drive.google.com/file/d/1y3LzpRkOyQfJ56D-xG9y69KgMyAIjXI1/view
BIOS ayarlarını zaten sıfırladım sadece klavye ışığı ve Intel'in işletim sistemi korurken lazım olan ayarı açık. Ağ sürücüleri güncel. Biraz sonra BIOS'u ve dediğiniz management engin eyi indireceğim.
BIOS'u güncelledim. Intel driverı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Intel driverını indirmeyi de pek istemiyorum. Çünkü hiç bilmediğim bir şey.
Intel Driver Support Assistant'ta da gözükmüyor.
Her format attığımda güncellemem gerekir mi?Gözükmez zaten internete yaz çıkacak.
Her format attığımda güncellemem gerekir mi?
Bu arada siz de değil mi aynı şeyler sorun çıkarttı?
Setup ta çok karışık. Ayrıca internette Türkçe video bulamadım. Ek olarak Aygıt Yöneticisi sürücü güncelleştir kısmında 8/02/2024 tarihli bir sürücü var. Eskiden bu sürücü kullanılıyormuş. Geri dön yazıyor.
Her format attığımda güncellemem gerekir mi?
Bu arada siz de değil mi aynı şeyler sorun çıkarttı?
Setup ta çok karışık. Ayrıca internette Türkçe video bulamadım. Ek olarak Aygıt Yöneticisi sürücü güncelleştir kısmında 8/02/2024 tarihli bir sürücü var. Eskiden bu sürücü kullanılıyormuş. Geri dön yazıyor.
Bende 8/02/2024 tarihli olan varmış gerek var mı?Gerekmez. Bende ntoskrnl ve bam.sys hatalarını verdi ama senin hatalarınla benim hatalarımın çözümleri aynı merak etme.
Hocam gerekir yanlış yazmisim.
Bende 8/02/2024 tarihli olan varmış gerek var mı?
Şimdi sürücüyü indirdim gine mavi ekran verdi. 5 aydır çözemiyorum.
Hocam indirirken temiz kuruluma basıyor musunuz?
DDU silip indirdim zaten.
Hayır yine de basmanız lazım diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.