Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Sürücünü güvenli moda girip kaldır, sistemi yeniden başlat. Ardından son sürücüyü indirip güvenli moddayken kur. Temiz kurulum seçeneği ile kur.

Böyle yaptım çözüldü gibi.
Galiba yeni sürücü gelmiş.

Bir de ben 1 ay önce Windows 11'e geçtim fakat NVIDIA platform controllers sürücüsü dışında öbürlerini indirdim. Nasıl yapmalıyım? DDU ile kaldırıp NVIDIA sitesinden mi indireyim yoksa NVIDIA platform controllersı indirip mavi ekran alınca mı yapayım?

Hocam ne alaka ben size blue screen view uygulamasından hatanın sebebini öğrenin diyorum.

Ben baktım fakat gözükmüyor.

Boş yerler geldi fakat ne yapacağımı bilmiyorum.

Minidump dosyası da gelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunlar çıktı. arattığımda ram, ekran kartı işlemci testleri yapın dedi bir tanesinde öbüründe de bios güncellemesi yazıyor.

resim gönderilmedi hata verdi o yüzden atamadım.

FLTMGR.SYS birincisi
ntoskrnl.exe ikincisi.

bios olaylarını da hiç bilmiyorum. o yüzden danışmadan yapmak istemedim.

Bunlar çıktı. Arattığımda RAM, ekran kartı işlemci testleri yapın dedi bir tanesinde öbüründe de BIOS güncellemesi yazıyor.

Resim gönderilmedi hata verdi o yüzden atamadım.

FLTMGR.SYS birincisi.
ntoskrnl.exe ikincisi.

BIOS olaylarını da hiç bilmiyorum. O yüzden danışmadan yapmak istemedim.

ntoskrnl.exe hatası için: DISM ve SFC /scannow komutlarıyla Windows onar, BIOS ayarlarını varsayılana döndürün.

Diğer hata için: Ağ sürücünüzü güncelleyin. BIOS güncel değilse güncelle. Sonra DDU ile NVIDIA driver sil yükle.

Bunlar çıktı. Arattığımda RAM, ekran kartı işlemci testleri yapın dedi bir tanesinde öbüründe de BIOS güncellemesi yazıyor.

Resim gönderilmedi hata verdi o yüzden atamadım.

FLTMGR.SYS birincisi.
ntoskrnl.exe ikincisi.

BIOS olaylarını da hiç bilmiyorum. O yüzden danışmadan yapmak istemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de bu.

Sorun çözüldü mü?

Son düzenleme:
BIOS'um 1.19 sürümünde. 1.20'ye güncellemem gerekiyor. Ağ sürücülerin tam. Sadece BIOS 1 sürüm geri. 1 sürüm geri olması bile hata mı yaratıyor yani? BIOS ayarlarında da sıkıntı yok. En son açtığım konuda bir arkadaş da güncellemesi söyledi. Güncelleyeceğiz fakat içim rahat olmadı. Güncellersem herhangi mavi ekran gibi sorunlar olur mu?

BIOS'um 1.19 sürümünde. 1.20'ye güncellemem gerekiyor. Ağ sürücülerin tam. Sadece BIOS 1 sürüm geri. 1 sürüm geri olması bile hata mı yaratıyor yani? BIOS ayarlarında da sıkıntı yok. En son açtığım konuda bir arkadaş da güncellemesi söyledi. Güncelleyeceğiz fakat içim rahat olmadı. Güncellersem herhangi mavi ekran gibi sorunlar olur mu?

Hocam asıl sorun varsa gider bir de diğerlerini yaptınız mi?

BIOS ayarlarında sıkıntı olup olmaması önemli değil siz sıfırlayın.

Bir de söylememişim Intel management Engine driverini kurun.

m asıl sorun varsa gider bir de diğerlerini yaptınız mi?

BIOS ayarlarında sıkıntı olup olmaması önemli değil siz sıfırlayın.

Bir de söylememişim Intel management Engine driverini kurun.

BIOS ayarlarını zaten sıfırladım sadece klavye ışığı ve Intel'in işletim sistemi korurken lazım olan ayarı açık. Ağ sürücüleri güncel. Biraz sonra BIOS'u ve dediğiniz management engin eyi indireceğim.

Biosu güncelledim. İntel driverı hakkında hiç bişey bilmiyorum.intel driverını indirmeyi de pek istemiyorum. Çünkü hiç bilmediğim bişey.

BIOS ayarlarını zaten sıfırladım sadece klavye ışığı ve Intel'in işletim sistemi korurken lazım olan ayarı açık. Ağ sürücüleri güncel. Biraz sonra BIOS'u ve dediğiniz management engin eyi indireceğim.

BIOS'u güncelledim. Intel driverı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Intel driverını indirmeyi de pek istemiyorum. Çünkü hiç bilmediğim bir şey.

Intel Driver Support Assistant'ta da gözükmüyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı