Jellyel7
Hectopat
- Makaleler
- 4
NVIDIA GeForce Experience'tan driver yüklüyordum tam dolarken mavi ekran verdi. Minidump dosyam: https://drive.google.com/file/d/1y3LzpRkOyQfJ56D-xG9y69KgMyAIjXI1/view
Galiba yeni sürücü gelmiş.
Bir de ben 1 ay önce Windows 11'e geçtim fakat NVIDIA platform controllers sürücüsü dışında öbürlerini indirdim. Nasıl yapmalıyım? DDU ile kaldırıp NVIDIA sitesinden mi indireyim yoksa NVIDIA platform controllersı indirip mavi ekran alınca mı yapayım?
Hocam ne alaka ben size blue screen view uygulamasından hatanın sebebini öğrenin diyorum.
Ben baktım fakat gözükmüyor.
Boş yerler geldi fakat ne yapacağımı bilmiyorum.
Minidump dosyası da gelmedi.
Bunlar çıktı. Arattığımda RAM, ekran kartı işlemci testleri yapın dedi bir tanesinde öbüründe de BIOS güncellemesi yazıyor.
Resim gönderilmedi hata verdi o yüzden atamadım.
FLTMGR.SYS birincisi.
ntoskrnl.exe ikincisi.
BIOS olaylarını da hiç bilmiyorum. O yüzden danışmadan yapmak istemedim.
Bunlar çıktı. Arattığımda RAM, ekran kartı işlemci testleri yapın dedi bir tanesinde öbüründe de BIOS güncellemesi yazıyor.
Resim gönderilmedi hata verdi o yüzden atamadım.
FLTMGR.SYS birincisi.
ntoskrnl.exe ikincisi.
BIOS olaylarını da hiç bilmiyorum. O yüzden danışmadan yapmak istemedim.
Tamamdır.
BIOS'um 1.19 sürümünde. 1.20'ye güncellemem gerekiyor. Ağ sürücülerin tam. Sadece BIOS 1 sürüm geri. 1 sürüm geri olması bile hata mı yaratıyor yani? BIOS ayarlarında da sıkıntı yok. En son açtığım konuda bir arkadaş da güncellemesi söyledi. Güncelleyeceğiz fakat içim rahat olmadı. Güncellersem herhangi mavi ekran gibi sorunlar olur mu?
BIOS'um 1.19 sürümünde. 1.20'ye güncellemem gerekiyor. Ağ sürücülerin tam. Sadece BIOS 1 sürüm geri. 1 sürüm geri olması bile hata mı yaratıyor yani? BIOS ayarlarında da sıkıntı yok. En son açtığım konuda bir arkadaş da güncellemesi söyledi. Güncelleyeceğiz fakat içim rahat olmadı. Güncellersem herhangi mavi ekran gibi sorunlar olur mu?
m asıl sorun varsa gider bir de diğerlerini yaptınız mi?
BIOS ayarlarında sıkıntı olup olmaması önemli değil siz sıfırlayın.
Bir de söylememişim Intel management Engine driverini kurun.
BIOS ayarlarını zaten sıfırladım sadece klavye ışığı ve Intel'in işletim sistemi korurken lazım olan ayarı açık. Ağ sürücüleri güncel. Biraz sonra BIOS'u ve dediğiniz management engin eyi indireceğim.
BIOS'u güncelledim. Intel driverı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Intel driverını indirmeyi de pek istemiyorum. Çünkü hiç bilmediğim bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.