Çözüldü NVIDIA GeForce Experience driver yüklerken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Sürücünü güvenli moda girip kaldır, sistemi yeniden başlat. Ardından son sürücüyü indirip güvenli moddayken kur. Temiz kurulum seçeneği ile kur.

Böyle yaptım çözüldü gibi.
Bu sorunu bugün 3.görüşüm, sürücüde mi sorun var acaba diyeceğim de. Neyse, soruna sebep olan şey NVIDIA Platform Controllers and Framework sürücüsü. Sürücü yan paketleriyle beraber kuruluyor. Sendeki güncelse sorun etmeye gerek yok. Aygıt yöneticisi>yazılım cihazları kısmından görebilirsin paketi. Sürücü tarihi 5 Ocak ise sıkıntı yok.

5 Ocak sürücü tarihi hocam başka yapmam gereken bir şey var mi?

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurabilirsin çok sıkıntıysa senin için, onun dışında sürücün güncellenmiş zaten.
Teşekkürler hocam

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurabilirsin çok sıkıntıysa senin için, onun dışında sürücün güncellenmiş zaten.

Yine güncelleme gelmiş yine aldım mavi ekran bir şey yapmam gerekir mi?

Bir de NVIDIA driver güncellerken Intel Arc uygulamasıda açılıyor.

Son düzenleme:
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum. çözüm bulabildin mi?

@Jellyel7 sorun bizle alakalı değilde nvidia ile alakalı bence o yüzden bir süre güncellemeden bekleyeceğim

Sürücünü güvenli moda girip kaldır, sistemi yeniden başlat. Ardından son sürücüyü indirip güvenli moddayken kur. Temiz kurulum seçeneği ile kur.

Çözüm

Hocam bir sonraki sürücüyü bunu yaptıktan sonra kurdunuz mu?

@Jellyel7

Bir de NVIDIA sürücü kısmından notebook series i mi indireyim yoksa normali mi?

Hocam şu an her şeyi yaptım başarıyla indi fakat bir sonraki sürücüyü normal bir şekilde indirebilirsek sorun çözüldü diyebiliriz.

@Jellyel7

Sorun cozulurse haber et.

Hocam siz sorun çözüldükten sonra güvenli modda değilken indirdiniz mi bir sonraki sürücüyü?

Hocam şu an her şeyi yaptım başarıyla indi fakat bir sonraki sürücüyü normal bir şekilde indirebilirsek sorun çözüldü diyebiliriz.

@Jellyel7

Hocam siz sorun çözüldükten sonra güvenli modda değilken indirdiniz mi bir sonraki sürücüyü?
indirdiyseniz de sorun çıktı mı?

@Jellyel7

indirdiyseniz de sorun çıktı mı?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı