Hocam söylemedim ama, ben 2 ay önce gibi Windows 10'a geçtim ve otomatik inen driver sürümü 6259 ile biten bir NVIDIA platform controllers and Framework sürücüsü var. Ben bugün yeni sürücüyü normalce indirdim ve mavi ekran aldım. Bir de Aygıt Yöneticisi kısmından güncelleyince mavi ekran alıyorum. Çözemedim bir türlü.
Bu arada Driver Booster'dan olduğunu sanmıyorum çünkü DDU ile silip denediğimde gene hata aldım.
Hocam söylemedim ama, ben 2 ay önce gibi Windows 10'a geçtim ve otomatik inen driver sürümü 6259 ile biten bir NVIDIA platform controllers and Framework sürücüsü var. Ben bugün yeni sürücüyü normalce indirdim ve mavi ekran aldım. Bir de Aygıt Yöneticisi kısmından güncelleyince mavi ekran alıyorum. Çözemedim bir türlü.
Bu arada Driver Booster'dan olduğunu sanmıyorum çünkü DDU ile silip denediğimde gene hata aldım.
hocam nvidia ile alakalı olduğunu artık hiç sanmıyorum. sizde de nvidia platform driverı eskiyse bu yüzden olduğu belli. bu sürücü sıkıntılı ya da (windowsun bana indirdiği sürücü) neden bilmediğim bir şekilde bende eski sürücü var. bunun sebebini anlamış değilim. windowsu kurduğumdan beri bu sürücü var. neden anlamıyorum. sürücüye geri dön seçeneği de yoktu.
Hocam NVIDIA ile alakalı olduğunu artık hiç sanmıyorum. Sizde de NVIDIA platform driverı eskiyse bu yüzden olduğu belli. Bu sürücü sıkıntılı ya da (Windows'un bana indirdiği sürücü) neden bilmediğim bir şekilde bende eski sürücü var. Bunun sebebini anlamış değilim. Windows'u kurduğumdan beri bu sürücü var. Neden anlamıyorum. Sürücüye geri dön seçeneği de yoktu.