NVIDIA GeForce GT 540M driver yüklenmiyor

herca

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Acer Aspire 5755G laptop var. Laptopun ekran kartı GeForce GT 540M 2 GB lakin bu driver yüklenmiyor sürücü iniyor uyumlu değil diyor. Hem NVIDIA sitesinden denedim hem de Acer'in kendi sitesinden verdiği driverla denedim olmuyor. Bir yardımcı olur musunuz size zahmet?

Model: Acer Aspire 5755G

RAM: 6 GB

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 540M -- Intel HD Graphics 3000

İşlemci: Intel Core i5-2430M

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate X64

Elimde Acer Aspire 5755G laptop var. Laptopun ekran kartı GeForce GT 540M 2 GB lakin bu driver yüklenmiyor sürücü iniyor uyumlu değil diyor. Hem NVIDIA sitesinden denedim hem de Acer'in kendi sitesinden verdiği driverla denedim olmuyor. Bir yardımcı olur musunuz size zahmet?

Model: Acer Aspire 5755G

RAM: 6 GB

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 540M -- Intel HD Graphics 3000

İşlemci: Intel Core i5-2430M

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate X64
Sanırsam o ekran kartına destek sona erdi.

Sanırsam o ekran kartına destek sona erdi.

Destek sona erdiğini biliyorum lakin hiçbir sürüm yüklenmiyor sorun bu DDU ile temiz kurulum da yaptım yok bana mısın demiyor.

Önce Intel sürücüsünü kuracaksınız, NVIDIA belirecek. Olmayan ekran kartına sürücü kuramazsınız.

Intel sürücüsü zaten kurulu. Silip sadece NVIDIA'yı kurmayı da denedim olmuyor.

Önce Intel sürücüsünü kuracaksınız, NVIDIA belirecek. Olmayan ekran kartına sürücü kuramazsını

Bu sürücü ile deneyip sonucu bildirin:

Olmadı yine aynı ilk sürümü de yüklesem sonuç aynı son sürümü de yüklesem sonuç aynı. Allah rızası içi kurtarın beni bu beladan ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı