NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB Assassin's Creed Mirage açar mı?

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
Bilgisayarım:
ASUS Republic of Gamers GL553VD Notebook
16 GB
NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB.
Sistem Gereksinimleri sizce Assassin's Creed Mirage kaldırır mı? Bir de yok yani neden NVIDIA 6 GB de AMD neden 4 GB gel de yani yabancılara küfür etme. Bu niye böyle ki yani?

Kardeşim oyunu açar açmaz muhabbeti biraz saçma. Açar da ne kadar akıcı oynayabilirsin tartışılır. En düşük ayarlarda belki.

Bilgisayarım:
ASUS Republic of Gamers GL553VD Notebook
16 GB
NVIDIA GeForce GTX 1050 4 GB.
Sistem Gereksinimleri sizce Assassin's Creed Mirage kaldırır mı? Bir de yok yani neden NVIDIA 6 GB de AMD neden 4 GB gel de yani yabancılara küfür etme. Bu niye böyle ki yani?
Açar ama oynayamazsın o kadar düşük fps alırsın.

Bunun yanisi arkadaşlar donarda kasarda takılmalarda olur maalesef benim amacım gayem Ubisoft'tan faydanalabilmekti açıkçası ama bu olay benim çok eski senelere döner yani iş bilgisayarı hesabı,peki neden Amd ile Nvidia farklı bu kadar 4 Gb olmaz mı pek? Not:Bu arada pek yorum yazan herkese teşekkür ederim.

Bunun yanisi arkadaşlar donarda kasarda takılmalarda olur maalesef benim amacım gayem Ubisoft'tan faydanalabilmekti açıkçası ama bu olay benim çok eski senelere döner yani iş bilgisayarı hesabı,peki neden Amd ile Nvidia farklı bu kadar 4 Gb olmaz mı pek? Not:Bu arada pek yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Amdde rx 570 istenirken nvidiada gtx 1060 istenmiş gtx 1060ın ise 3gb ve 6gb versiyonları var sanırım o yüzden böyle olmuş.

Amdde rx 570 istenirken nvidiada gtx 1060 istenmiş gtx 1060ın ise 3gb ve 6gb versiyonları var sanırım o yüzden böyle olmuş.
Hocam peki Valhalla herhalde 4 Gb di daha önceden şimdi mi yani kalktı 6 Gb oldu yada çok farklı durum mu var ortada :((((((((((( !!!!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı